Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Berbec 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, Berbecii vor trai sub influenta fazei de Luna Noua care va influenta casa a XI-a a prieteniilor. Teoretic, nu va fi un aspect rau sau periculos. Indiciul general este de surprize venite din partea prietenilor, de intalniri interesante, in conditii speciale, de imprejurari ciudate care il pot pune pe nativ, fata-n fata cu persoane care, se va dovedi mai tarziu, vor juca un rol in viata lor.
Dar, cel mai important aspect al acestei perioade ramane cel legat de tranzitul planetei Marte, Guvernatorul zodiei Berbec, in dimineata zilei de 28 ianuarie, semn in care va ramane pana pe 10 martie.

Pana atunci, el le va insufla dinamism, curaj, combativitate si va imprima organismului un ritm de viata alert. Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, se va contura nevoia sa o „lase mai moale” cu tensiunile, cu conflictele, cu enervarile si sa mediteze la ceea ce li se intampla pentru a gasi rezolvarea adecvata problemelor curente.
De asemeni, ar fi bine sa-si asculte instinctul sau sa tina cont de o presimtire care ii va avertiza, in chip simbolic, despre un context sau despre iminenta unui eveniment. Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, casa I, a personalitatii, va fi intens solicitata de cele patru planete care o vor tranzita, pentru ca, din 3 februarie dimineata, in acest sector, va intra si planeta Venus care, pentru inceput, va da o directie favorabila evenimentelor, insuflandu-le curaj si o stare buna de spirit.
Acest tranzit va avea insa un parcurs ciudat: in primele saptamani, viteza de deplasare a planetei va fi foarte lenta, apoi, pe 3 aprilie, Venus, aflandu-se in mers retrograd, se va intoarce in zodia Pestilor. Va pasari definitiv Berbecul pe 6 iunie. Din 3 februarie, nativii se vor ocupa de bunul plasament al banilor sau de cumparaturile rezonabile.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI