Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Berbec 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Persistă o serie de inadvertențe existențiale care nu sunt consecințele vreunui context astral nou ci, dimpotrivă, reprezintă continuarea relațiilor astrale mai vechi de un an sau chiar doi.
Cariera este în primul rând pusă în discuție prin nevoile urgente de reformulare. La modă este acum un termen -„reinventare”- și cred că, în cazul nativilor din Berbec, această formulă este chiar îndreptățită pentru că întreaga conjunctură astrală nu indică doar nevoia de schimbare ci mai ales nevoia de renunțare la vechi (stil de viață, stil de muncă, concepție despre bani, efort, realizare de sine); pe acest loc, devenit gol prin curățarea de obiceiuri proaste și alungare a prejudecăților, se poate bune o bază pentru activități pe termen lung ce pot să-i dea satisfacție, stabilitate materială sau bucuria succesului.

Uneori, mai ales cei tineri reușesc să facă acest salt mai repede, fără prea multe ezitări; alteori, destructurarea vechiului durează mult și produce întârzieri. În acest din urmă caz, se va întâmpla ceea ce sugerează o vorbă veche: „a prinde ultimul tren”. La toți nativii, indiferent de vârstă, casa muncii este complicată de neîmpliniri, animozități și piedici ridicate în mod voit de către unii colegi. Luna Plină privește profesia, valorificarea superioară a meseriei, dar asta după ce vor depăși un prag de criză.
Casa prietenilor se îmbogățește brusc cu două noi vibrații provenind de la Mercur și Venus. Pentru scurt timp, influxurile lor conjugate le pot scoate în cale tot felul de persoane interesante care-i cuceresc. Dar, după un timp, prin februarie, noile relații vor începe să scârțâie. De aceea, este mai indicat ca Berbecii să-i admire pe aceia de la distanță dar să nu se grăbească să treacă la fapte (asocieri, parteneriate, contracte etc.). Nativii tineri sau „încă tineri” pot trăi tot felul de aventuri picante, furtunoase, dar de loc armonice, farmecul lor irezistibil provenind de la provocările pe care le lansează acest context astral cu forța unui cântec de sirenă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI