Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Berbec 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, continua tendinta zilei anterioare spre dialog, schimb de impresii. Atentie la riscul de a trata cu superficialitate, cu neatentie o proba (mai ales orala) in contextul verificarii cunostintelor, performantelor sau abilitatilor. Nedumeriri si indoieli cu privire la impresiile si parerile mai vechi pe care si le-au format, in trecut, despre oameni si fapte.
Dorinta de limpezire a convingerilor personale ii poate face pe nativi sa cerceteze, sa citeasca ca sa afle mai multe detalii despre chestiunea respectiva. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata).

Ambitii si reactii rigide fata de unele persoane in varsta din familie.
Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), exuberanta si dispozitie pentru distractie, relaxare, provocari estivale sau aventuri sentimentale. Multe dinte dorintele ascunse sau nematerializate pana acum ale Berbecilor pot deveni realitate daca nativii, mai ales barbatii, se afla in vacanta intr-o tara straina si acolo, au la dispozitie numeroase oferte de a face sporturi si posibilitati de a-si incerca puterile, de a trai, cum se zice, „din plin”.
Luna Noua le poate aduce unora inceputul unei noi relatii afective. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, casa sanatatii se va incarca cu vibratia celor patru planete in tranzit prin Fecioara. Ca element de noutate, amintim prezenta din 30 iulie si respectiv 5 august a planetelor Mercur si Venus in acest sector al cerului lor astral, care pot indulci o stare de sanatate delicata sau chiar pot aduce ameliorari semnificative pe fondul unei suferinte.
Va fi suficient un regim alimentar care va fi bine primit de organism. Marte, Guvernatorul nativilor din Berbec, se va afla, din 2 august in Sagetator si va accentua dorinta de aventura, spiritul temerar, va intensifica orgoliul, curajul, ambitia si dorinta de a pune in aplicare proiecte ambitioase.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI