Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 30-5 Ianuarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 29 - December - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 30-5 Ianuarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 30-5 Ianuarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Ianuarie 2018. Berbec 30-5 Ianuarie 2018

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 30-5 Ianuarie 2018

In prima parte a zilei de 30 decembrie, nelinisti de noapte cu privire la viitorul financiar sau la o situatie care s-a ivit in ultimul moment si care le-a grevat o suma de bani. Intre 30 decembrie, dupa ora 10:31′ si 1 ianuarie dimineata, dorinta de a comunica cu ceilalti nu este la fel de armonios sustinuta in plan astral.

Mercur, in opozitie cu domiciliul lui, ii poate face pe nativi oarecum certareti, lesne iritabili, vadind dorinta de a contrazice, de a combate pe cate cineva sau de a face invers decat este rugat sau sfatuit. Drumuri cu mici peripetii. Intre 1 ianuarie, dupa ora 10:11′ si dimineata zilei de 3 ianuarie, familia ii poate solicita mai mult decat in alte dati pe Berbeci. Pentru alte persoane insa, in ciuda zilelor libere de sarbatoare, obligatiile de serviciu ii pot solicita. Unii se vor framanta pentru a controla o situatie destul de complicata altii, in perspectiva perioadei active care va urma, nu-si vor lua gandul de la chestiunile majore care le cad in responsabilitate. Pe 2 ianuarie va avea loc Luna Plina in Rac, ceea ce poate capata, in cazul unor persoane nascute in acest semn zodiacal, un ecou aparte dar si marcajul unui rastimp care ii va solicita social si familial, de-a lungul anului 2018. Intre 3 ianuarie, dupa ora 09:23′, si 5 ianuarie dimineata, entuziasm si chef de distractie, motive de bucurie. Unii Berbeci se pot hotari sa da dea curs unor preocupari si inclinatii care nu au legatura cu activitatea lor profesionala curenta. In restul zilei de 5 ianuarie, dupa ora 10:12′, stari organice greoaie, disfunctii digestive trecatoare care nu au legatura directa cu posibilele excese culinare firesti ale momentului. Intreaga saptamana este frumos aspectata in planul ideilor, gandurilor, conceptiilor despre lume si viata care tind sa devina un sector activ, fertil, original si novator, mai ales in cazul celor care isi petrec aceste zile studiind, citind, meditand.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI