Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 4-10 Ianuarie 2020

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2020

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 4-10 Ianuarie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 4-10 Ianuarie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Ianuarie 2020. Berbec 4-10 Ianuarie 2020

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 4-10 Ianuarie 2020

In prima parte a zilei de 4 ianuarie, răstimp în care Berbecii se pot mobiliza şi pot fi (relativ) activi, în funcţie de provocare, cu mai multă sau mai puţină stăruinţă. între 4 ianuarie, după ora 18:15, şi zorii zilei de 7 ianuarie, cufundare în problemele cotidiene de natură financiară ca o necesară revenire la pragmatism.

Ambiţii cu privire la viitorul lor material (proiecte, calcule, idei). între 7 ianuarie, după ora 4:11, şi dimineaţa zilei de 9 ianuarie, voioşie, dorinţă de comunicare, nevoia de ancorare în realitate prin punerea la punct cu ultimele ştiri, posibile deplasări de scurtă durată. Pentru unele persoane se poate contura nevoia (obligaţia?) de a lua contact cu reprezentanţii unor instituţii aflate dincolo de graniţele ţării. Cei maturi se pot confrunta cu situaţii încărcate de disconfort, rezultate din evoluţia unei ipostaze socio-profesionale care va intra în contradicţie cu intenţiile lor de viaţă sau cu opiniile pe care le împărtăşesc şi pe care le vor vedea contrazise sau chiar reprimate. între 9 ianuarie, după ora 10:44, şi 10 ianuarie, revenire la problemele de familie (dialoguri, implicare, asumare de sarcini) fără prea multă entuziasm. Pe fondul Lunii Pline în Rac, din 10 ianuarie, unii Berbeci se vor recupla la numeroşii factori de stres şi îngrijorare de natură profesională care vor pune în prim-planul atenţiei lor nevoia de a se menţine în funcţie, de a-şi asuma decizii controversate ori de a depăşi o perioadă plină de limitări şi blocaje. Intre 4 şi 10 ianuarie, asupra celor născuţi în zodia Berbecului se vor exercita provocări şi încercări cu grad diferit de dificultate în funcţie de vârstă şi statut social care, spre sfârşitul săptămânii, vor căpăta aspectul unor momente esenţiale pentru cariera lor prin acutizarea nevoii de a se exprima în public sau de a comunica o decizie personală.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI