Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 5-11 Iunie 2021

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2021

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 5-11 Iunie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 5-11 Iunie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Iunie 2021. Berbec 5-11 Iunie 2021

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 5-11 Iunie 2021

Intre 5 și 6 iunie dimineața, energie, determinare, ambiție și voința de a răzbi în împrejurări defavorabile; Berbecii s-ar putea confrunta cu ostilitatea unui mediu profesional, a unei categorii de public sau a unei secvențe din auditoriul în fata căruia se exprimă ori ar putea fi nevoiți să se “împartă” între activitățile profesionale, treburile oficiale și solicitările familiale. între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, efort de a nu amplifica o pagubă sau de a ține sub control un moment destabilizant din punct de vedere financiar.

între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, stil de a vorbi prudent, atenție la detalii, pregătire asiduă pentru examene; nesiguranță în cazul unor opțiuni profesionale, în ziua de 10 iunie, la 13:52, ora de vară a României, se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, însoțită de o eclipsă de Soare. Acest context astral le poate oferi nativilor prilejul de a afla un aspect important pentru ei sau pentru activitatea pe care o desfășoară și care le va contura un raport special de forte și încrengături de interese. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, concentrare de forțe mentale, sufletești sau fizice pe o temă de familie. Cei care trăiesc în străinătate se pot confrunta cu secvențe speciale: dor de casă, evenimente de familie la care în mod normal ar trebui să participe, dar pentru care, din varii motive, nu vor putea face deplasarea spre casă, confruntări urmate de concluzii dezamăgitoare între educația și pregătirea primite în familie și în școală și mecanismele sociale cu care se confruntă în țările de adopțiune, în după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care se va plasa în tranzit prin sectorul vieții afective căreia îi va da o tentă impulsivă, intensă și pătimașă.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI