Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Berbec 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, se poate observa o tendinta de reorientare a nativilor in urma cheltuielilor facute in ultimul timp. Acestia isi vor impune o atitudine responsabila si mai chibzuita fata de bani. Intentiile legate de veniturile salariale ii vor determina sa gandeasca o strategie pragmatica careia ii vor va curs la momentul oportun.
Intre 9 si 10 ianuarie, comunicarea va fi intensa. De parca ar fi ramas datori pe aceasta secventa de viata, Berbecii vor fi dornici sa schimbe impresii cu vecinii si cunoscutii de data recenta sau cu fratii. Vor dori sa depene impresiile macar de pe urma intamplarilor traite in ultimele doua / trei saptamani cand, viata lor a

fost, probabil, marcata de sarbatori, de excursii, de vacanta. Sunt posibile deplasari de scurta durata sau pe distante mici. Berbecii pot relua contactele cu strainatatea.
Intre 11 si 12 ianuarie, un careu in T, pe semnele Cardinale, impreuna cu Luna in tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viata personala, cea de familie, casnicia si multiplele ipostaze ale vietii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opozitii sau amanari din partea unor persoane, institutii sau interdictii ale reglementarilor in vigoare.
Pe 13 ianuarie, va fi o perioada mai buna, marcata de veselie, de chef de viata, de petrecere. Simtindu-se in forma, Berbecii vor fi atrasi de exercitiile fizice, de practicarea sporturilor nu neaparat de sezon, pentru ca, in afara de schi si patinaj, ei se pot simti bine practicand si alte discipline sportive sau antrenamente in sala de fitness menite sa le asigure o forma fizica buna.
In oricare dintre zilele saptamanii viitoare, procesele pot instala conditii drastice de desfasurare ale unui conflict in justitie. Cei care au functii si raspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trait in plan afectiv.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI