Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 19-25 Iunie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Iunie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 7-13 Septembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 6 - September - 2019

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 7-13 Septembrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 7-13 Septembrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Septembrie 2019. Berbec 7-13 Septembrie 2019

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 7-13 Septembrie 2019

In prima parte a zilei de 7 septembrie, posibile conexiuni cu persoane şi instituţii din străinătate; unele pot fi pur personale (rude, prieteni), altele pot îmbrăca un caracter oficial. Dorinţa de a călători îi poate face pe unii să facă planuri în vederea unei deplasări dincolo de graniţele ţării.

Intre 7 septembrie, după ora 13.38, şi începutul zilei de 10 septembrie, ascensiune anevoioasă pentru cei tineri, probleme în menţinerea echilibrului într-un colectiv condus de un Berbec, mai ales dacă acesta nu se apropie de 60 de ani, motiv pentru care între el şi subalterni, colegi, superiori pot apărea divergenţe de opinii, de stil şi metodă de a conduce, de a coordona sau chiar de abordare a problemelor de muncă şi de viaţă. între 10 septembrie, după ora 0.24, şi 12 septembrie, la prânz, surprize, mai mari sau mai mici, de 1a prieteni, informaţii care îi pot pune pe gânduri, întâmplări speciale prin care nativii pot trece alături de cei apropiaţi. între 12 septembrie, după ora 12.52, şi 13 septembrie, axa celor două case ale sănătăţii va fi marcată de numeroase opoziţii între planetele care vor tranzita zodia Peştilor şi cea a Fecioarei, născând stări de disconfort organic şi psihic. întreaga săptămână se vor menţine marcajele care funcţionează de mai mult timp pe sectorul muncii. Aici, se pot identifica motivaţii şi conjuncturi speciale, care îi pot obliga pe nativi să muncească mai mult decât în alte dăţi. Posibile înţelegeri deformate ale realităţii sau dezinformări formulate de cei interesaţi să-l abată pe nativ de la convingerile, deciziile şi acţiunile acestuia cu privire la o chestiune ce se desfăşoară la locul de muncă, mai ales dacă se preconizează schimbări semnificative (restructurări de personal, reaşezări pe funcţie, redistribuirea sarcinilor de serviciu, revizuirea unor încadrări salariale), care pot genera tensiuni între colegi şi superiori.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 12-18 Iunie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 11.06.2021 Luna în Capricorn, de la 16:55 în Vărsător. Nu puneţi presiune pe genunchi azi! Mai bine evitaţi sporturile solicitante şi ocupaţi-vă de treburi administrative. Sfat culinar: morcovi.

11 iunie - Nicolae lorga, Gheorghe Lazăr, Tony Richardson, Bill Moyers, Ken Follett, Kenny G , Brian McKnight, Igor Stravinsky,„Marky"Mark Wahlberg, Chad Allen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI