Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 8-14 Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 6 - April - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 8-14 Aprilie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 8-14 Aprilie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Berbec 8-14 Aprilie 2017

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, dispozitii interioare contradictorii: Berbecii vor sa rezolve multe treburi, sa fie harnici dar ceva mai puternic decat ei ii indeamna sa le amane, sa se odihneasca, sa leneveasca ori sa se gandeasca in liniste si pace interioara la probleme lor de viata. Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, se vor pune chestiuni delicate, de echilibru partenerial, conjugal carora trebuie sa li se acorde atentia si importanta cuvenita pentru ca, in pe 11 aprilie, va avea loc faza de Luna Plina in Balanta pe casa a VII-a a parteneriatului ceea ce poate atrage un lant de ipostaze surprinzatoare, de motive de uimire. Evolutia evenimentelor va fi marcata de bruschete, de inedit si de presiunea timpului.

Ipostaze deconcertante in privinta unui conflict deschis, a unui proces sau a negocierilor. Semnarea contractelor va fi incetinita sau oprita motiv pentru care nu este bine sa se forteze nota pentru ca acesta sa se incheie cu orice pret. Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, preocupari materiale, chestiuni curente, de fiecare zi privind ce presupun operatiuni banesti cu sume mici care le vor impune nativilor restrangerea cheltuielilor sau razgandiri, motivate si de intrarea in miscare aparent retrograda a planetei Mercur. Posibile mici activitati practice rasplatite care le vor asigura „maruntisul” necesar. Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, prilej de a construi planuri legate de o calatorie de interes, de o vizita de prospectare, o excursie sau o stramutare in vederea completarii studiilor si a pregatirii profesionale. Berbecii se vor entuziasma si se vor mobiliza, daca li se ofera un capat de drum in vederea concretizarii lui. Si, cu toate ca, pentru moment, nativii nu iau in calcul o sedere indelungata, unele dintre ele se pot prelungi sau permanentiza, prin confruntarea, la fata locului, cu oportunitati si oferte nebanuite.
Citeste si Horoscop Lunar Aprilie 2017:

Horoscop Lunar Aprilie 2017

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI