Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Berbec 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 8-14 August 2015

Casa a V-a a placerilor ramane si saptamana viitoare la fel de solicitanta ca si in ultimele zile dar cu mici modificari de intensitate si de nuanta. In acest sector, intra pe 9 august, Marte, guvernatorul lor unde s-a aflat de un an incoace Jupiter care i-a impins spre excese sau risipire de sine; acum, acest Marte ii va face mai concentrati, mai plini cu vointa, mai motivati, mai indarjiti.
Postura este excelenta pentru toti cei care abordeaza discipline sportive in chip profesionist, toti cei care se antreneaza pentru activitati ludice (sport de agrement, dansuri, jocuri etc.). In plan sentimental, Berbecii, mai ales barbatii, vor fi mai agresivi, in timp ce femeile vor fi mai ambitioase.
Luna Noua din 14 august poate marca un reper in zona sentimentala sau creativa punandu-i in situatia de a aborda cu succes noi domnii de viata si activitate in care placerea, senzatiile placute sau notiunea de fericire, in sine, joaca un rol, important.
O data intrat in semnul muncii, organizarii si harniciei, Jupiter ii va transforma pe multi dintre acesti nativi in niste persoane dedicate unor sarcini de serviciu sau unor activitati lucrative. Vor fi neobositi, energici,

implicati, responsabili, controland cu mana forte toate domeniile in care se implica.
Saptamana le mai aduce dorinta de a chibzui banii (8 august), nevoia de a face fata dialogurilor si schimburilor de opinii si impresii, asimiland repede toate sugestiile care li se fac (9 si 10 august), dedicare familiei din care provin sau asumarea unor chestiunilor casnice si domestice (11 si 12 august).
Atentie la pagubele si pacalelile pe care unii le pot suporta ca o consecinta a faptului ca s-au apropiat sufleteste sau trupeste de persoane lipsite de moralitate (8-11 august).

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI