Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Capricorn 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, pentru destul de multe persoane, de varste si conditii sociale diferite, poate fi vorba de un succes, de o victorie personala, de o numire, de un beneficiu de imagine. Etapa decurge normal pana la sfarsitul saptamanii cand se va intari prin aportul planetei Mercur care, in ziua de7 octombrie, va intra in acest sector si va intensifica tot ceea ce tine de notorietate.
Vor fi avantajati toi cei care au functii sau vor primi responsabilitati speciale, cei care activeaza in profesii legate direct sau tangential de justitie, drept, domeniul legislativ, aplicare a normelor etc. De asemenea, intr-un alt registru, mai pot beneficia cei care au meserii care se desfasoara in directa legatura cu publicul: spectatori, auditoriu, elevi/studenti, cursanti, participanti la intruniri.

Totusi, acest sector este bantuit timp de o zi – doua, intre 6 si 7 octombrie, de o dubla cuadratura „in pereche”, intre Jupiter/Soare si Marte/Pluton (acestea din urma in tranzit chiar prin casa I a personalitatii lor), care indica, pentru o alta categorie de persoane, situatii deloc confortabile legate de o functie (in special detinuta in trecut), constrangeri de ordin legal, rigori greu de acceptat sau lupta pentru apararea unui statut personal.
Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30 va creste nivelul de alarma dar si de „avarie” al relatiilor cu unele persoane apropiate lor in trecut dar care, acum, se intorc impotriva unui nativ. Sunt de evitat marturisirile, confidentele si declaratiile care pot fi folosite, mai tarziu, impotriva lor.
Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, numeroase planuri de a interveni in vederea reglementarii unei probleme personale. Multa tenacitate, ambitii dar si capacitate de a rezista la stres, la presiune psihica.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI