Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Capricorn 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Pe 10 octombrie, Sensul Vietii intra in casa a IX-a a acestor nativi, dandu-le cele mai utile impulsuri legate de progres prin invatatura, spor de cunoastere, castig de experienta si succes personal si profesional.
Nodul Sud, va aduce in schimb, o perioada mai dificila legata scolaritate (vizandu-i pe adolescenti), comunicare, relatii cu fratii si cunoscutii ocazionali, cu drumurile si beneficiul pe de urma deplasarilor.
Intre10 si 11 octombrie dimineata se pune problema imaginii lor, a notorietatii (daca au avut-o pana acum), a felului in care sunt priviti, aprobati sau contestati intr-un plan public cei ce s-au nascut in zodia Capricornului.
Luna Noua care se produce pe 13 octombrie, pe fundalul astral al acestei case a X-a, este de natura sa

introduca un element de noutate, sa provoace o schimbare, asta dupa ce, pe 12 octombrie se va fi inregistrat o secventa de viata socio-profesionala care s-a dat brusc „peste cap”.
Ceva se intampla in acest rastimp, de natura sa bulverseze statutul si autoritatea nativilor. Uneori, poate fi vorba doar de un eveniment care are loc in familia lor si care, angajandu-i, le tulbura activitatea normala.
Pe 16/17 octombrie, unii nativi se pot confrunta cu critici, acuzatii si afirmatii care ii obliga sa se apere. Intre 14 si 16 octombrie, relatiile cu o serie de colegi, prieteni, tovarasi de drum sunt viciate de interese divergente, de egoism, de nesinceritate.
Din 16 octombrie dupa-masa, pe unii nativi poate pune stapanire mania, fiind obligati sa recunoasca cu dezamagire ca s-au inselat in privinta cuiva, ca au luat candva o decizie lipsita de tact, ca strategia lor a fost gresita sau ca o sansa s-a dus pe apa sambetei. Undeva, fie si tangential, factorul „strainatate” este implicat in aceasta increngatura de fapte.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI