Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 11-17 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 9 - February - 2017

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 11-17 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 11-17 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Capricorn 11-17 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 11-17 Februarie 2017

Intre 11 si 12 februarie dimineata, surpriza care se produce pe fondul aparitiei unei situatii ce le va permite sa primeasca bani (ajutor, bursa, imprumut, sponsorizare). O informatie, aparent banala, dar esentiala pe fondul problemei unui nativ, va contribui la luarea unei decizii sau la abordarea unui mod de actiune care sa-i conduca spre succes. Exista si o latura riscanta in acest vartej de evenimente, care privesc cele doua case ale banilor, rascolite de Luna Plina si de eclipsa din 11 februarie. Intre 12 februarie (dupa ora 03:51)

si 14 februarie seara, perioada caracterizata prin calm, logica, ratiune, metoda, rabdare, eficienta in privinta optiunilor importante de viata, a strategiilor sau a progresului prin invatatura, indiferent de varsta si nivel de cunoastere si experienta de la care se pleaca. Pe 14 februarie, Luna Neagra se va instala in casa a XII-a a hartii cerului lor astral si, de acolo, va lucra la destructurarea si alterarea unor idei si premize personale, in virtutea carora au actionat, pana acum, Capricornii. Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, forfota mare in legatura cu functia, rangul sau demnitatea pe care unii o detin. Daca sunt persoane modeste, care duc o viata obisnuita, departe de ochii publicului, acest tranzit poate trece fara sa creeze nici un efect. Dar, cu cat nativii sunt mai in prim-planul vietii publice, cu cat sunt mai „importanti”, cu atat etapa ii va solicita mai mult si-i va pune in situatii urgente, „fierbinti”, in care riscul de a gresi va fi la tot pasul. Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, mici deceptii de la unii cunoscuti. Nota generala a saptamanii o da tripla cuadratura la semnul lor zodiacal si opozitia celor trei planete din casa a IV cu Jupiter din casa a X-a, care indica, de la caz la caz, o componenta juridica, de legalitate cu care se confrunta in ceea ce priveste meseria lor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI