Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Capricorn 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Dimineata zilei de 12 decembrie este putin semnificata si, in mod normal, nu vor avea loc evenimente esentiale pentru ca, acest tranzit se petrece pe casa a XII-a, care actioneaza discret.
In restul zilei de 12, apoi pe 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Luna va tranzita zodia Capricornului si va accentua conjunctia Pluton/Mercur, punand in prim-plan problemele apasatoare care se deruleaza in viata lor, ceea ce ii va obliga pe nativi sa mediteze profund si responsabil fata de riscurile, avantajele, sansele sau blocajele care privesc familia si cariera lor.
Careul in T, care s-a format la sfarsitul saptamanii trecute, continua sa functioneze in prima parte a

perioadei analizate de noi, acum, si el vizeaza persoana Capricornilor, cariera lor, familia. Pentru moment, se poate vorbi de o evaluare corecta a situatiei si a capacitatilor lor de interventie.
Rezolvarile insa vor putea avea loc o data cu intrarea Soarelui in zodia lor, ceea ce se va intampla, in curand. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie (pana la ora 20), cel putin „pe hartie”, sunt indicii ale unor surprize financiare mai mari sau mai mici.
Intre 17 si 18 decembrie, dialogurile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali sunt intrucatva avantajate. Nativii pot face scurte deplasari de placere, de recreere sau in contextul carora vor avea parte de intalniri placute si profitabile.
Nu este exclus ca, in contextul acestor contacte umane, lor sa li se atraga atentia – cu buna – vointa si pe deplin justificat – asupra unor riscuri pe care sunt pe cale sa si le asume in mod gratuit, asupra unor erori de evaluare sau de perceptie a unei persoane, a unui eveniment, a unei conjuncturi pe care le pot comite, mai ales din nestiinta, sau asupra unor contradictii intre ceea ce cred si doresc ei si efectul contrar care s-ar naste.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI