Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Capricorn 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Factorul astral pozitiv, evident pe harta cerului astral al celor ce s-au nascut in Capricorn, activ in perioada 12 – 18 septembrie, si niste zile dupa aceea, este dat de forta benefica conjugata a celor doua planete personale, Venus si Marte, in Leu, plasata pe casa banilor si avantajelor materiale.
Poate ca nu toata lumea va avea un spor pe de urma acestei pozitii favorabile dar contextul exista si, teoretic dar si practic, orice demers in aceasta perioada are sorti de izbanda, chiar si in contextul unei relatii dificile a acestui moment cu harta personala a nasterii fiecarui Capricorn in parte.
Intre 12 si 13 septembrie preocuparile unora dintre nativi sunt legate de progrees personal prin cunoastere, invatatura, studiu, cercetare, efort de autodepasire. Unii isi pun speranta intr-un context ce

presupune plecarea din tara, stabilirea, fie si pentru o perioada limitata de timp dincolo de granite, sau macar in alt oras din tara.
Ceea ce nu e tocmai lesne de realizat, ba in preajma zilei de 17 septembrie o veste, un blocaj sau un refuz par sa le dea planurile peste cap ori sa-i dezamageasca pana intr-atat incat sa fie tentati sa renuntare la acel demers.
Astfel de situatii neplacute, au rolul de avertisment: ceva trebuie schimbat in planul insusi sau in strategie pentru ca, ulterior, se vor gasi modalitati de afirmare pe acest sector pana in august 2016. Intre 14 si 16 septembrie, pentru unii, se pot ivi situatii ce privesc numele, cariera, functia.
Este vorba de discutii „de principiu” care, dupa 18 septembrie, vor parea vorbe goale. Totusi, nu va fi vorba de o ocazie pierduta pentru ca, materializarea consultarilor de acum va fi posibila dupa 9 octombrie.
Intre16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, Capricornii vor asista la felul in care, unii „prieteni” isi dau in petic, afisand un spectacol uman dezolant. Saturn va trece pe 18 septembrie in casa tainelor si bolilor lungi si cronice.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI