Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2017

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Aprilie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 15-21 Aprilie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Capricorn 15-21 Aprilie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, motive de neliniste. Ceva, din multitudinea evenimentelor care se deruleaza in prezent, ii influenteaza in chip negativ. Ingrijorarile isi vor pune amprenta pe starea lor generala (iritata) punandu-le rabdarea la incercare. Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, Luna va strabate sectorul lor natal dar acest aspect astral va avea darul de a intensifica preocuparile personale sau legate de familie si patrimoniu. Unele idei sau solutii sau dovedesc a fi contraproductive sau greu de pus in aplicare in conditiile date. In locul lor, se contureaza doar ipoteze greu de pus in practica.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibila surpriza in regimul banilor, al platilor, al sumelor ce li se cuvin pentru o activitate prestata. Ea poate schimba, pentru moment, ceva din datele problemei care-i framanta. In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a V-a, influentand toate tipurile de relatii dintre parinti si copii; in principal, tranzitul presupune un sprijin financiar sporit sau cheltuieli majore legate de cresterea, ingrijirea si educarea copiilor. Contextul va permite consolidarea si stabilizarea relatiilor afective. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a VI-a si va instaura o perioada de munca, de efort sustinut, de harnicie si, eventual, de progres si succes. Nu vor fi excluse disputele la locul de munca. In planul sanatatii acest tranzit va subrezi fiziologia membrelor superioare, a celor inferioare, a coastelor, sternului si claviculei sub aspect muscular, vascular, osos si nervos. Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, perioada buna pentru sfaturi, discutii, invatare sau chiar sustinere a unui examen. Informatii care le vor „deschide ochii” Capricornilor cu privire la un aspect de viata personala.
Citeste si Horoscop Lunar Aprilie 2017:

Horoscop Lunar Aprilie 2017

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI