Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Capricorn 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 15-21 August 2015

Cu o existenta ravasita de Pluton, Capricornii fac efortul de a ramane la suprafata, de a nu se lasa coplesiti de evenimente, de a raspunde, cat de cat eficient provocarilor sortii. Pentru moment, pentru unii, chestiunea banilor, a bunurilor materiale, a avantajelor si beneficiilor este bulversata de tranzitele planetelor prin casa a VIII-a ce patroneaza aceste aspecte de viata.
Aici exista o componenta oficiala destul de greu de controlat sau contracarat in efectele care deja se vor fi produs. Pe aceasta directie, intreaga saptamana contine un grad mare de risc de a se petrece evenimente care destabilizeaza activitatea sau siguranta materiala in relatiile cu altii. In preajma zilei de 15 august se mai poate petrece un gest cu ecou emotional mai mare decat cel financiar propriu-zis.
Pe 16 si 17 august unele persoane isi fac planurile pe termen scurt si mediu cu privire la ceea ce ar trebui sa intreprinda pentru a fi din nou activi, eficienti sau pentru a se aseza intr-o noua albie existentiala. Deocamdata sunt multe ganduri si putine concretizari.
Intre 18 si 20 august tendinta generala a tuturor nativilor este de a atenua ceva ce le greveaza imaginea,

de a inlatura o piedica intr-un fel delicat, cu masura si prudenta, pentru a nu starni spiritele si asa rascolite din preajma lor.
Nemultumiri, dezamagiri, suparare profunda, iata cateva stari de spirit ce se pot instala in fondul lor sufletesc, provocate de tradari, de ingratitudine sau de raul concret pe care o serie de prieteni si cunoscuti li-l provoaca.
Atentie la fraude, spolieri sau gesturi vecine cu escrocheria care pot fi comise de o serie de „prieteni de incredere”, ipostaza valabila intreaga saptamana analizata de noi acum cat si in cea dupa 22 august. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI