Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 13 - July - 2017

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Iulie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 15-21 Iulie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Capricorn 15-21 Iulie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 15-21 Iulie 2017

Intre 15 si 17 iulie dimineata, se contureaza motive de enervare provocate de felul defectuos in care functioneaza obiectele si aparatura din gospodarie, de stricaciunile care apar in exploatarea unei locuinte, multe dintre ele pe fondul unor accidente sau conditii meteorologice drastice (geamuri sparte, acoperis smuls, balcoane sau portiuni de zidarie prabusite, scari care se deterioreaza, inundatie, avarii electrice, etc.). Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, calm si stabilitate afectiva; relatiile parinti/copii tind sa intre in normalitate. Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, se poate anticipa instalarea unei nervozitati, mai temperate sau exagerate, in functie de echilibrul psihic si de maturitatea fiecarui nativ.

In lumea proceselor interioare, furtuna poate lua forma exasperarii sau a revoltei fata de obstacolele care se ridica, unul dupa altul, in fata nativilor si care se dovedesc greu de trecut. Posibile evenimente petrecute la locul de munca, generate de aplicarea unor masuri de natura economica sau juridica care starnesc nemultumire si teama pentru ziua de maine. Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului, in casa bunurilor si beneficiilor materiale ce provin din relatia cu alte persoane, prin gesturile pe care acelea le fac de bunavoie (dar, cadou, ajutor, imprumut finantare, sponsorizare) sau prin consecintele legale impuse de evenimente majore (divort, deces, testament, succesiune, iesire din indiviziune, partaj, finantari, sponsorizari dar si sechestru sau vanzare fortata). Nota generala introdusa de acest tranzit, pentru urmatoarele saptamani, va fi de conflict, de „batalie” acerba, de combativitate mergand pana la agresiune fizica. In restul zilei de 21 iulie, dupa ora 11:01′, Luna va scoate in evidenta, pentru lamurirea sau avertizarea Capricornilor, factorii de care trebuie sa tina cont intr-o relatie parteneriala sau de natura procesuala.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI