Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Aprilie 2021

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2021

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Aprilie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 17-23 Aprilie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Aprilie 2021. Capricorn 17-23 Aprilie 2021

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 17-23 Aprilie 2021

In ziua de 17aprilie, carusel de vești, informații, zvonuri, comentarii în legătură cu felul în care ar urma să se desfășoare activitățile profesionale în urma punerii în aplicare a unor măsuri organizatorice. între 17 aprilie, după ora 22:26, și dimineața zilei de 20 aprilie, vizite, întâlniri de scurtă durată, lipsă de concentrare pe tema principală de discuție cu partenerii de contract, cu colegii și cu asociații. în dimineața zilei de 19 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 4 mai, va tranzita sectorul relațiilor afective.

Cei tineri vor fi tentați să discute și să-și piardă timpul în conversații care, cred ei, vor avea capacitatea de a le oferi răspunsuri la întrebările esențiale. în seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, timp de o lună, se va afla în preajma planetelor care străbat, la ora actuală, zodia Taurului, dându-le forță în exprimarea dorințelor. Numeroase impulsuri care țin de instinct, de dorința de a trăi din plin, de a se bucura de viață, de a da frâu liber visurilor, poftelor și chefurilor vitale. Uneori, această concentrare pe ceea ce se cheamă “plăcerile vieții” le poate oferi și satisfacțiile mult dorite. între 20 aprilie, după ora 09:11’, și după- amiaza zilei de 22 aprilie, comportament și răspunsuri lipsite de menajamente în planul disputelor materiale. între 22 aprilie, după ora 16:09, și 23 aprilie, Capricornii vor refuza să se piardă în fleacuri și se vor concentra pe chestiunile esențiale de viață cu care se vor confrunta. în ziua de 23 aprilie, Marte va intra în zodia Racului și, până pe 11 iunie, va introduce un comportament inconsecvent în relațiile parteneriale: cu anumite persoane, nativii vor fi îngăduitori iar cu alții, vor fi exigenți. în ambele cazuri, vor exagera sau nu vor proceda cum ar fi normal. Atenție, în cazul discuțiilor cu persoanele aparent “scumpe la vorbă”: acelea le pot oferi surprize.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI