Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Capricorn 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), casa enigmelor si a necunoscutului, a tainelor si a motivatiilor kharmice este luata cu asalt. Dinspre casa a XII-a pot porni o serie de impulsuri interioare care pot alimenta un comportament rebel sau reactii bruste.
Luna Plina din ziua de 20 iunie va solicita casele VI – XII, dand celei din urma vocatia de a scoate la suprafata suparari mocnite, revolte inabusite sau dorinte nerealizate. La toate acestea se va adauga impactul opozitiei Mercur/Saturn, aflata la apogeu (grad perfect) in acea zi, care va da frau liber resentimentelor sau dorintelor reprimate. Impactul acestei faze se va reflecta si asupra sanatatii.

Se vor putea inregistra dialoguri pacient-medic in contradictoriu, primii respingand o anumita abordare a bolii sau refuzand sa mai urmeze un tratament care s-a dovedit ineficient. Alte discutii se pot invarti in jurul unui diagnostic.
Capricornii vor fi enervati de imposibilitatea stabilirii cu precizie a cauzei unei suferinte organice. A se evita interventiile chirurgicale in ziua de 20 iunie (cu o marja de toleranta de o zi in minus si in plus), aspectul astral permitand abordarile medicale superficiale, nejustificate, gresit aplicate, ceea ce ar necesita o schimbare din „mers”, chiar in timpul operatiei, a strategiei chirurgicale sau ar impune o interventie ulterioara, reparatorie.
Nici sectorul „munca si salarii” nu scapa de acest tavalug. Desi, nota generala este de agitatie, de neliniste, de discutii, de alarma justificata sau exagerata de zvonistica, totusi, e de retinut orice detaliu care reprezinta un semnal de alarma justificat.
Intre 20 iunie (dupa-amiaza) si 22 iunie, preocupari legate de bunul plasament al persoanei lor pe fondul unor parteneriate si colaborari. Intentiile de a reforma viata in doi vor ingheta, pentru o luna, pe fondul tranzitelor care vor scoate in evidenta laturile subrede ale oricarei initiative sau riscurile ulterioare. Nu va hazardati sa semnati acte, documente si angajamente in nici o privinta.
Intre 23 si 24 iunie, posibile surprize banesti sau gasirea unei solutii inteligente pentru a iesi din impas.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI