Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Mai 2019

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2019

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Mai 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 18-24 Mai 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Mai 2019. Capricorn 18-24 Mai 2019

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 18-24 Mai 2019

Intre 18 şi 19 mai, dimineaţa, sectorul relaţiilor cu prietenii ar putea fi marcat de supărări, dezamăgiri sau enervări, iar pe fondul radical al Lunii Pline în Scorpion, din 18 mai, Capricornul ar putea să ia decizii drastice cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuţi cu care nu se mai înţelege şi nu se mai regăseşte pe aceeaşi lungime de undă şi faţă de care nici nu are de când să cedeze ori să se schimbe.

între 19 mai, după ora 4.21, şi dimineaţa zilei de 21 mai, axa celor două case ale sănătăţii va sta sub semnul unor tranzite lipsite de profunzime, dar nu de importanţă. Astfel, pe 21 mai, Soarele şi Mercur vor intra în zodia Gemenilor, pe care o vor marca până pe 21 şi, respectiv, 4 iunie a.c., aflându-se, în tot acest răstimp, în opoziţie cu Jupiter retrograd. Capricornii s-ar putea confrunta nu atât cu probleme organice, cât medicale, din punctul de vedere al relaţiei cu un medic: sunt posibile mai multe opinii asupra aceleiaşi afecţiuni care nu poate fi diagnosticată “din prima” şi pentru care multe analize se dovedesc neconcludente. De aici, nevoia consultării mai multor specialişti, care vor oscila între mai multe ipoteze şi abordări precum şi nesiguranţa pacientului însuşi, căruia nu-i e limpede cum e mai indicat să procedeze. Pe o altă direcţie de viaţă, în tot acest răstimp, ei se pot consuma în multe dialoguri şi pot face multe demersuri (cel puţin două) cu privire la o reglementare, fie ea şi parţială, a unei chestiuni profesionale (încadrare, atribuţii şi responsabilităţi, salarizare). între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, concentrare pe chestiunile dificile de viaţă care, dacă privesc parteneriatul (conjugal, de afaceri, de muncă) ori conflictele, vor indica piedicile, interdicţiile ori limitele personale, între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, abordări financiare curente, presărate cu mici hopuri şi surprize.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI