Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Capricorn 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Cel mai important semn zodiacal al momentului, prin multiplele aspecte astronomice si astrologice in care este implicat. Astfel, din 22 decembrie, Capricornii vor avea parte de influxurile Soarelui prin casa I, a personalitatii dar si a constitutiei lor fizice. Va incepe, din acea zi, o perioada de 30 de zile, in care se vor putea imbaia in cele mai favorabile efluvii astrale.
Din 22 decembrie, Mercur si Pluto vor intra, in relatii dificile, de cuadratura cu Uranus, Marte si Luna Neagra care, pe19 si 20 decembrie, vor fi sporite in efectul lor, de Luna in tranzit prin Berbec, motivand, intr-un chip greu de acceptat, tot felul de reactii, replici si initiative ale unor membri de familie.

Capricornii vor avea senzatia ca sunt nedreptatiti si ca acestia le complica existenta fara vreun motiv real, doar din ambitie. In planul relatiilor oficiale, al imaginii, al profesiei, Marte si Luna Neagra subrezesc casa a X-a, obligandu-i pe nativi sa adopte o strategie de ultima ora, pentru a se apara sau pentru a limita efectele unor atacuri, acuzatii si conflicte ce pot apare la tot pasul.
Pe 21 si 22 decembrie, spiritul lor se calmeaza intrucatva. Ei fac efortul de a se stapani, de a ramane lucizi, de a gandi cat mai limpede, de a nu se grabi in deciziile majore.
Pe 23 si 24 decembrie pot initia dialoguri utile, inteligent conduse, pe chestiuni de munca, autoritate, metoda, eficienta etc.; se pot exprima in chestiuni profesionale superioare, in public, in scris, intr-un cadru oficial (congres, conferinta, intrunire publica), dar, pentru asta, trebuie ca ei sa se afle deja intr-o postura de autoritate si demnitate socio-profesionala recunoscuta.
Pe 25 decembrie este posibil ca, la urechile lor, sa ajunga ipoteza unor conditii de desfasurare a unui contract, a unei colaborari sau a unui parteneriat, care sa-i puna pe ganduri.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI