Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Capricorn 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Zilele de 19 si 20 martie pot trece fara evenimente speciale pentru cei mai multi dintre nativi. Unii, daca viata lor este mai complicata, se pot enerva dintr-un motiv financiar care priveste rudele sau relatiile care nu pot fi afisate in mod deschis (relatii discrete, secrete etc.).
Nota generala va fi, in astfel de situatii, un gest energic – ceea ce se cheama „mana forte” – menit nu doar sa impresioneze ci, mai ales, sa rezolve, scurt si repede, o neregula. Intre 21 si 23 martie dimineata, mentalul celor mai multi Capricorni pare cotropit de tot felul de idei: unele clare, altele confuze, unele

corecte, altele gresite, unele bazate pe experienta si dovezi materiale, altele bazate pe impresii si reactii emotionale.
Dialogul cu acesti nativi, pe un astfel de fundal astral, va fi evident, unul contraproductiv, dificil si va aprofunda erorile in care se zbate Capricornul sau oscilatiile lui de rationament. De aceea, etapa este de evitat pentru prezentarea la audieri, examene, probe practice (mai ales pentru obtinerea carnetului de sofer!).
Fireste, si deplasarile sunt pandite de nereguli, incurcaturi, confuzii (se greseste ruta, se pierde timpul, se pierde trenul, se strica ceva la masina etc.).
Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Capricornii se vor confrunta cu Luna Plina si cu Eclipsa de Luna pe casa a X-a a cerului lor de nastere, ceea ce isi va pune amprenta, chiar daca nu imediat vizibil, pe viata publica, pe cariera, pe imagine sau pe aspiratiile lor, daca sunt tineri. Cele mai afectate vor fi femeile care apartin acestei zodii.
Impactul acestui moment astral se poate indrepta si spre casa a IV-a: rude, casa, avere, trai si mod de a locui. Tot cu acest prilej, se poate instala un reper socio – profesional greu de dislocat si de depasit, de care nativii se vor lovi, pana la anul, cand se va produce viitoarea Luna Plina in Balanta, care va incheia etapa declansata pe 23 martie a.c.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI