Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Capricorn 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, cei nascuti in Capricorn trec prin momente sufletesti provocate de evenimentele de data recenta din viata lor (de aproximativ un an incoace). Tranzitele acestei perioade starnesc amintiri, provoaca reactii emotionale sau ii obliga sa tina cont de realitatile cu care se confrunta.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa banilor si, in urmatoarele sase zile, cat va tine acest tranzit, inainte ca el sa intre in miscare aparent retrograda si sa revina in Capricorn, va putea provoca surprize sau va crea situatii neobisnuite legate de regimul banilor.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa prietenilor si cunoscutilor si, pana la inceputul lunii martie, va altera multe dintre aceste relatii bazate pe cooperare, simpatie, scopuri comune, conlucrare in forme organizate de activitate.
Relatiile vor fi viciate de lipsa de caracter a unora, de dusmanii si invidii mai vechi care acum isi vor croi drum sau de interesele meschine ale fostilor prieteni care intra in contradictiile cu directiile de viata actuale ale Capricornilor.
Intre 4 si 6 ianuarie dimineata, nu sunt excluse afirmatii, declaratii, explicatii ori pretentii materiale ridicate de aceste persoane care vor dezvalui, astfel, adevarata natura a relatiilor care au functionat, cu ceva vreme in urma, pe post de „prietenie”.
Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), nativii vor face exercitii de vointa pentru a uita, ierta sau minimaliza importanta gesturilor care i-au nemultumit. Pe de alta parte, ei pot face demersuri menite sa aduca ordine, normalitate sau beneficiu in viata personala. Ele pot fi generate de o situatie convenabila, de o sansa sau de un ajutor care nu va dura mult timp dar va functiona excelent.
Din 8 ianuarie, Luna se va afla in casa I, in zodia lor, si-i va intari trupeste si sufleteste, dandu-le rezistenta nervoasa si darzenie.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI