Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Capricorn 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Intre 20 si 22 februarie (pana la ora 13:25′), se contureaza, pentru unii, situatii-limita cu privire la regimul banilor si/sau bunurilor, serviciilor, avantajelor, ajutoarelor de natura materiala. Aceste blocaje provin de la opozitiile sau refuzurile venite din partea unor institutii si autoritati oficiale care isi impun punctul de vedere si care dicteaza intr-o anume directie, evolutia unui proiect, a unui conflict, a unei pricini, ceea ce ii

revolta pe Capricorni.
Uneori, discutiile nativilor cu reprezentatii acestor institutii pot fi furtunoase, pe ton ridicat, cu acuzatii etc. Alteori, insa, exista sansa ca ei sa infranga ostilitatea unor persoane (functionari, in principal) si sa pledeze cu succes in favoarea cauzei in discutie.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, toate eforturile de echilibrare interioara ale nativilor se lovesc de imposibilitatea de a-si gasi calmul necesar pentru a derula activitati profesionale, educative, pedagogice, de cercetare, de expunere publica sau de elaborare si conceptie (un studiu, o carte, un articol, o conferinta, o lectie, etc.).
Luna Plina, care opereaza pe directia caselor III – IX, ii face agitati, instabili, nehotarati si fara putere de concentrare. Toate deplasarile: scurte sau lungi, in tara sau in strainatate, cu scop precis sau recreativ, pe cont propriu sau in grup, trebuie abordate cu prudenta. In alt registru, acelasi context astral ii face vulnerabili, sensibili, emotivi, usor de santajat sentimental.
Intre 25 si 26 februarie, unii, daca au functii si responsabilitati, pot trece prin momente „aspre”: sa nu fie bine vazuti, sa fie criticati, sa fie izolati, subminati sau priviti cu neincredere. Mai poate fi vorba de un disconfort interior pe care ei il resimt ori de cate ori se exprima in public, iau decizii, dezbat o idee intr-o sedinta.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI