Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Capricorn 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), dezamagiri sau enervari provocate de prieteni su apropiati care au tot felul de idei ascunse si interese personale si care incearca sa se foloseasca de nativ.
Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, numeroase planuri, de cele mai multe ori rezonabile, corecte sau justificate prin raportarea la modul lor de viata ori la situatia in care se afla. Dorinta lor este de a construi un drum personal, de a limpezi o problema anapoda care treneaza in viata lor. Chiar daca, in

plan practic nu vor fi prea eficienti, in plan mental, lucrurile se vor clarifica iar ideile se vor aseza, fiecare la locul lor.
Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal si va fi un aliat de nadejde in efortul lor de a ramane calmi, stabili, echilibrati in fata unor evenimente din viata lor. Alaturi de Mercur, Luna le va spori cota de logica, de corectitudine si de adecvare in tot ceea ce vor decide sa faca de acum incolo desi, acest lucru nu e usor de pus in practica din cauza opozitiei Uranus/Jupiter care priveste casa familiei, a patrimoniului personal dar si casa realizarii prin profesie. Capricornii mai au de luptat cu piedicile pe care aceste doua planete le ridica, punandu-i la incercare.
Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), se anunta surprize financiare, banesti sau materiale, de la caz la caz, in functie de conditia fiecarui nativ. Surprizele sau ineditul unor evenimente poate continua pe 28 ianuarie, cand, pe casa banilor din munca proprie sau a altor tipuri de beneficii si venituri, se va produce faza Lunii Noi, care va schimba datele problemei. Excelenta ramane casa a III-a a comunicarii, invataturii sau a deplasarilor care permite mici satisfactii, mici noroace sau ipostaze favorabile solutionarii unor aspecte de viata personala pe calea dialogului si a bunei intelegeri.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI