Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Capricorn 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, Capricornii nu se vor simți în largul lor în preajma unor prieteni și cunoscuți care nu le mai inspiră nici încrederea, nici simpatia de altă dată sau care, prin întreaga lor atitudine, le oferă motive întemeiate să se teamă de ceea ce ar putea întreprinde, spune sau iniția în defavoarea lor.
Aburii conflictului sau ai răzbunării se întrezăresc printre cuvinte și aluzii. Dacă pe fondul tranzitului Lunii aceasta este doar o stare de spirit de moment, din păcate, tot din această zi, temerile lor ar putea deveni, oricând, până la jumătatea lunii februarie 2017, realitate.
Luna Neagră va intra în acest sector zodiacal și va destructura multe dintre relațiile vechi, indiferent cât de bune sau de strânse ori de profitabile au fost ele la un moment dat. Pentru Capricorni, nu se va pune

problema să fie prudenți ci vigilenți. Acestei secvențe i se va adăuga lucrarea plantei Marte, care va reveni în Scorpion, în casa a XI-a, unindu-și forțele, până pe 2 august 2016, cu Luna Neagră.
Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), vibrația fazei de Lună Plină le va da un plus de energie și de tărie de caracter. Luna Plină se va construi pe axa celor două case ale sănătății, de aceea, un plus de grijă pentru organism, în această perioadă, este bine venită.
Principalul risc vine de la stres, enervare, stare de tensiune psihică, hipertensiune, circulația sangvină periferică anevoioasă, efort fizic prelungit, imprudențe. Nu sunt excluse, evenimente care să dea o coloratură nouă felului în care se va desfășura munca lor, pe fondul unor restructurări instituționale sau al unor decizii personale (demisie, schimbare a locului de muncă, obținerea unui al doilea loc de muncă) ipostaze favorabile generate, din 24 mai, de prezența planetei Venus, în casa a VI-a a muncii.
Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), nativii vor avea mai multă rigoare interioară, mai multă determinare și se vor înarma cu tenacitate și ambiție pentru a depăși obstacolele de moment. Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, discrete surprize bănești sau neconcordanțe care se vor rezolva, o dată sesizate, destul de repede.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI