Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Capricorn 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

In ziua de 21 noiembrie se contureaza premisele unei zile favorabile pentru dialog, asimilare a unor informatii sau a unor avertismente blande, prietenesti cu privire la felul in care acesti nativi ar trebui sa inteleaga misiunea lor, mecanismul de a produce progresul in viata si cariera lor.
Pe 22 si 23 noiembrie se accentueaza o serie de aspecte ce privesc imaginea publica, succesul sau notorietatea lor. Unele aspecte sunt stringente, altele doar deranjante. Totusi, acest tranzit are capacitatea

de a sublinia conexiunile logice cu relatiile de familie.
Surprizele sunt de natura sa completeze sau sa radicalizeze un peisaj personal pus la incercare de dificultatile si neplacerile provocate de prezenta Lunii Negre si a planetei Marte in casa a X-a. Pe 24 si 25 noiembrie, relatiile afective pot trece prin momente menite sa croiasca o albie de normalitate.
Unele nazuinte trebuie sa se armonizeze cu viata interioara sau cu o ierarhie sentimentala si sa tina sub control necazurile personale sau dificultatile acestei etape de viata. Cu toate acestea, impulsul stabilizator tine de o stare de spirit sau de un moment de luciditate si mai putin de actiune, de fapte.
Pe 26 si 27 noiembrie, pe cele doua case ale sanatatii se instaureaza o dorinta puternica de dialog al nativilor cu un medic sau de confruntare a lor cu realitatea (analize, investigatii). Tranzitele acestui rastimp mai privesc relatiile de munca (slab influentate) si sectorul ascuns, secret sau enigmatic al existentei Capricornilor.
De curand, in acest sector si-a inceput tranzitul Saturn, stapanul destinului si guvernatorul lor care, din 22 noiembrie, va primi, timp de o luna, forta revelatoare a Soarelui si a Lunii Pline din 26 noiembrie, dandu-le astfel posibilitatea unei intelegeri profunde a experientelor neasimilate, pana acum, pe de-a-ntregul.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI