Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Capricorn 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, nu este exclus ca unele cunostinte sa-i scoata din sarite pe nativi prin ceea ce fac sau ce spun in stanga si-n dreapta. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), perioada dedicata strategiilor si chibzuielilor de ordin juridic, legal, moral.
Mai poate fi vorba de o preocupare pentru ceea ce e bine, corect, normal sau omenesc sa faca intr-o situatie caracterizata prin una sau mai multe interdictii, limitari sau incapacitati. Problema importanta care – i va framanta va privi ceea ce trebuie sau nu trebuie sa spuna, sa marturiseasca, sa afirme sau sa

exprime din cauza multor reticente si scrupule starnite de nevoia de a se purta cu delicatete, blandete, omenie, cumsecadenie sau cu spirit crestin.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, situatia va deveni speciala pentru multi nativi, in virtutea efectelor provocate de faza Lunii Noi, care se va produce pe semnul lor zodiacal, si care ii va pune in fata unei situatii inedite, speciale, importante sau, macar, modificate, fata de trecut. Aceasta schimbare de paradigma astrala le va impune alinierea la noile comandamente care nu vor fi usor nici de acceptat, nici de pus in practica: sa accepte o retragere, o pierdere, o cedare, un abandon.
Nota generala a saptamanii viitoare este data de Mercur retrograd care le va da peste cap principiile si deciziile. In acest sens, ziua de 29 decembrie este incarcata de efectele Lunii Pline la 7 grade in Capricorn, in care atat Soarele cat si Luna vor face conjunctie cu Mercur, fenomen astral care va permite aducerea la lumina a unor semnificatii neidentificate de catre nativi in zilele trecute si de care acestia vor avea nevoie pentru a-si consolida o atitudine sau o initiativa. In casa sau in familie, ordinea normala a unei zile ar putea fi modificata in oricare dintre zilele viitoare.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI