Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 25-1 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - June - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 25-1 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 25-1 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Iulie 2016. Capricorn 25-1 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 25-1 Iulie 2016

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), schimbul de idei , impresii sau informatii capata nuante delicate, diplomatice. Felul de a vorbi, de a argumenta, de a se prezenta ala acestor nativi va fi elegant, placut, rafinat, convingator si sensibil, dar mai putin eficient. Sunt avantajate luarile de cuvant in fata unui public si toate prestatiile candidatilor si concurentilor in contextul unui concurs, al unui examen, a unei preselectii. Dorinta intensa a nativilor de a pleca de acasa, de a face plimbari, excursii, calatorii reflecta nevoia unei evadari din cotidian, a gasirii unui refugiu odihnitor si placut pentru trup si pentru suflet. Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), relatii tensionate cu rudele, pe chestiuni minore care reflecta ambitia si dorinta celor mai in varsta de a interveni in viata celor tineri.

Pe o alta directie, in gospodariile unora se pot produce accidente (mai ales de la foc), pagube, stricaciuni, defectiuni la aparate si instalatii. Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), in viata afectiva se manifesta doua tendinte divergente: dorinta nativilor de a instaura calmul, pacea, armonia si tendinta partenerului de suflet care va da semne de gelozie, de egoism, de neintelegere a unei situatii delicate. De partea Capricornilor actioneaza va actiona insa, saptamana viitoare, un numar de aspecte armonice astfel ca, nativii vor avea posibilitatea sa puna lucrurile la punct. Mai greu de administrat va fi latura negocierilor premergatoare semnarii oricarui tip de document. Daca nu au sesizat asta pana acum, atunci trebuie sa f inteleaga prin acest avertisment astrologic, ca sunt panditi (sau impinsi prin tot felul de tactici) sa cada in eroare, sa nu vada natura reala a unui interes si sa fie pacaliti. Pe aceasta directie, 1 iulie, de exemplu, este ziua cea mai proasta, daca nu verifica oamenii si actele temeinic, chiar daca asta ar insemna o amanare; indicat ar fi sa dea curs acestor acorduri, dupa 2 august a.c. Un alt lucru prost: prea multe vorbe inutile, la locul de munca, din dupa-amiaza zilei de 1 iulie.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI