Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Capricorn 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Harta astrală a săptămânii viitoare este destul de armonioasă pentru acești nativi, ceea ce nu înseamnă că, automat, toți cei care s-au născut în acest semn zodiacal, nu vor mai avea griji.
Unii au de rezolvat aspecte majore de viață care s-au conturat în ultimii 2-3 ani și care nu pot trece decât după ce se epuizează toate consecințele conturate de respectivele predispoziții astrale.
Alții, mai ales cei tineri, pot să-și vadă liniștiți de evoluția lor. Pentru aceștia din urmă, de exemplu, perspectiva astrală pare a fi minunată. Pot avea parte de dragoste, de sentimente intense, trăite uneori romantic, aventuros, palpitant, ca-n filme. Din 1 mai Mercur va intra în casa a VI-a a activității profesionale zilnice, retribuite și, de acolo, pentru niște zile, le va da altora susținerea necesară pentru a avea câștig de

cauză în găsirea unui loc de muncă sau pentru a face față onorabil unui interviu în vederea angajării. Bună este perioada imediat următoare și pentru sănătate.
Aici se deschide o paletă largă de ipostaze favorabile: un dialog util cu un medic pe o chestiune de sănătate, un consult de specialitate care poate să pună în evidență aspecte noi dintr-un tablou clinic care să aducă liniște sau să înlăture suspiciunile apăsătoare ca pronostic.
Unii bolnavi se pot simți mult mai bine din punct de vedere psihic, de parcă li s-ar fi luat o povară de pe suflet. Pentru o altă categorie de nativi poate începe să funcționeze brutal o latură juridică ori pentru aceștia se pune o problemă cu privire la bani și bunuri în termeni juridici. Momente în care conștiința intră în criză iar criteriile morale dispar se pot manifesta în procesele mentale ale altor Capricorni între 28 și 30 aprilie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI