Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Capricorn 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioada cand nativii vor fi obligati de caruselul evenimentelor sa ia decizii rapide, uneori fiind vorba de mici (mari?) sacrificii personale in vederea unui plan important de viata ori al unei situatii speciale prin care trec.
Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, toate relatiile cu c ei cunoscuti cu ceva vreme in urma sau abia intrati in cercul lor de afini, reprezinta un factor de risc, ori o premisa pentru acuzatii, rastalmaciri si concluzii false pe care le pot trage cei ce nu-l cunosc prea bune pe un nativ, aceia trasand un semn de egalitate intre ei si apropiati. Sunt de evitat aproape toate intalnirile unde, se pot petrece provocari si inscenari ori degradari ale relatii importante si periculoase.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, nativi desfasoara planuri secrete, pun la cale tot felul de solutii care au o miza legala dar care presupun si un cadru de actiune ce vizeaza justitia, legea, ori, macar morala. Dorinta lor este de „reglementare”, de intrare in normalitate de descifrare a adevarului.
Luna Noua din 29 noiembrie poate fi un sfetnic bun sau un mesager purtator de surprize si premize noi. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, Capricornii se vor caracteriza prin sobrietate, calm, rigoare si metoda, eficienta si harnicie, capacitate de a indura, rabda si colabora.
Din 2 decembrie se pot ivi formule de rezolvare a unei chestiuni banesti care trebuie analizata temeinic pentru ca are un substrat incorect, ilegal sau atat de ciudat incat cu greu se poate incadra la categoria „merge si asa”. Acceptarea ca si punerea ei in aplicare il pot transforma, la un moment dat, pe un Capricorn, in postura de complice la un lucru in neregula, discutabil, imputabil.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI