Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-5 Martie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-5 Martie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 27-2 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2019

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 27-2 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 27-2 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-2 August 2019. Capricorn 27-2 August 2019

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 27-2 August 2019

In prima parte a zilei de 27 iulie, aspect puţin relevant. între ZI iulie, după ora 09:29’, şi 29 iulie la prânz, discretă influenţă astrală exercitată asupra axei celor două case ale sănătăţii cu interesarea aparatului loco-motor, a circulaţiei arteriale, a funcţiilor hepato-biliare, a sângelui, secundar a aparatului respirator. Din perspectiva muncii, discuţiile le vor mânca timpul şi le vor abate atenţia de la obligaţiile de serviciu.

între 29 iulie, după ora 14:31’, şi după-amiaza zilei de 31 iulie, multe motive de gândire şi „răzgândire” provocate de o relaţie partenerială sau de un context de viaţă care pune în prim-plan rigorile unui contract. Momente de derută, tendinţa de a abandona sau de a ceda în faţa unei (aparente) evidenţe. După 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, vor fi posibile temperări ale acestor furtuni interioare ceea ce le va permite Capricornilor să evalueze respectiva situaţie mai corect, mai lucid ori să găsească detaliul care fie le-ar pune în pericol înţelegerea contractuală fie, invers, le-ar permite o altă abordare. între 31 iulie, după ora 16:19’, şi 2 august după-amiaza, perioadă intensă, efervescentă în care toate premizele materiale şi patrimoniale par să fie mai actuale ca niciodată dar şi mai presante. Atenţie la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 1 august, când va avea loc Luna Nouă în Leu, care ar putea marca un moment esenţial în demersurile şi eforturile lor. De asemeni, trebuie subliniat rolul planetei Venus care, din 28 iulie, va intra, la rândul ei, în sectorul avantajelor materiale care decurg din relaţia cu alte persoane sau instituţii şi care le va da, până pe 21 august, numeroase oportunităţi, idei ingenioase şi variante la care, în această clipă, nu se gândesc. Din 2 august, după ora 16:21’, intuiţie în gestionarea unor planuri şi idei de viaţă profesională conform aspiraţiilor personale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-5 Martie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.02.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 februarie - Michael Bolton, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Victor Hugo, Levi Strauss, William „Buffalo Bill" Cody, William Frawley, Madeleine Carroll, Margaret Leighton, Jackie Gleason, Tony Randall, Betty Hutton, Jhonny Cash, Jennifer Grant, Mark Dacascos, Erykah Badu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI