Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 27-2 Noiembrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 26 - October - 2018

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 27-2 Noiembrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 27-2 Noiembrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-2 Noiembrie 2018. Capricorn 27-2 Noiembrie 2018

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 27-2 Noiembrie 2018

Intre 27 octombrie şi începutul zilei de 29 octombrie, dialoguri pe teme de serviciu, consultări cu şefii, colegii sau subalternii cu privire la adoptarea unei soluţii, mai ales dacă subiectul în discuţie îl reprezintă banii (salarii, sporuri, indemnizaţii, acorduri), între 29 octombrie, după ora 1.27, şi zorii zilei de 31 octombrie, efort mare, dar, în cele mai multe cazuri, inutil cu privire la o chestiune partenerială:

preopinenţii nu-şi vor schimba atitudinea, nu vor renunţa la pretenţiile, la reproşurile sau la condiţiile lor, care vor face imposibilă împăcarea părţilor. Ostilitate, rigiditate şi/sau înstrăinare între soţi, ambiţii şi interese ridicate la rangul de principii oferite drept răspuns de adversari. între 31 octombrie, după ora 4.42, şi dimineaţa zilei de 2 noiembrie, Capricornii vor face dintr-o chestiune patrimonială sau strict materială o chestiune de mândre şi orgoliu, refuzând să asculte şi, cu atât mai puţin, să accepte nişte argumente sau ipoteza unei soluţii. Reacţii vulcanice, intempestive, care este bine să fie reprimate, oricât de mare le-ar fi supărarea ori justificarea. Pe 31 octombrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a Xll-a. Din această postură, el va imprima, până la 1 decembrie a. c., dinamism gândurilor; nativii nu se vor putea opri din caruselul deciziilor şi al renunţărilor cu privire la o chestiune personală sau numai de ei ştiută. Tot pe 31 octombrie, planeta Venus, aflată în mers retrograd, va reveni în zodia Balanţei, oferind, de acum până pe 2 decembrie a. c., numeroase şanse carierei acestora. Unele ipostaze, care au rămas nerezolvate sau de la care nativii şi-au luat gândul, se vor reactiva ori se vor nuanţa astfel încât vor putea fi, din nou, luate în calcul. Din 2 noiembrie, după ora 7.48, analiză atentă, metodică a unei decizii ce priveşte cariera sau activitatea lor profesională.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

12 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI