Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Capricorn 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Prima parte a zilei de 27 februarie poate fi una incarcata de stres, enervare, revolta. La evolutia acestei zile, la natura starilor de spirit si a evenimentelor care se manifesta concret, contribuie, in chip fundamental, varsta, pregatirea socio-profesionala si responsabilitatea nativilor.
Daca unii sunt foarte tineri ori s-au retras din activitate, acest tranzit nu va crea efecte. Daca in joc intra insa o functie sau o ipostaza personala, in care un loc special il ocupa membrii de familie, faptele acelora,

averea lor sau a nativului, atunci situatia poate fi una intens solicitanta.
Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, relatiile cu prietenii, cu partenerii de proiecte, cu tovarasii de ideal si de distractie sunt dintre cele mai proaste. Unii se pot purta urat cu un nativ Capricorn. Altii pot comite indiscretii costisitoare, pot genera intrigi, care, in functie de miza si de argumentele aruncate in joc, pot complica viata nativului. Nota generala este de nesiguranta, de lipsa de onestitate, de lipsa de caracter sau de pericol.
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Capricornii hotarasc sa renunte la o serie de persoane in care nu mai au incredere. Isi stabilesc noi prioritati de viata, isi fac curaj pentru a infrunta realitatea. Procesul interior, dezvoltat in planul constiintei de sine, priveste o „imbarbatare” si o recuperare a fortelor pierdute ori risipite in conflicte si stari de spirit obositoare, inutile si paguboase.
Strategia Capricornilor va lua in calcul o convorbire importanta ce urmeaza sa aiba loc, un dialog esential in contextul caruia trebuie sa-si sustina un punct de vedere, sa explice o decizie, sa motiveze o convingere, sa justifice o situatie profund legata de fondul de idei si sentimente, de educatia si intreaga lor conduita.
Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, ei vor dovedi tarie de caracter, rezistenta nervoasa, lasand impresia unor persoane sigure pe ele, puternice.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI