Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Capricorn 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, fluctuatii banesti, surprize cu privire la platile sau incasarile cuvenite. Nou registru financiar, pe fondul fazei de Luna Noua, care poate opera pentru o luna sau, in functie si de harta personala, pentru un an.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a IV-a de unde va genera, discordie, nemultumire, revolta, incapacitate de a aplana conflictele, iesirile egoiste, individualiste. Posibile conflicte, a caror intensitate si durata va fi data de miza pusa in joc. A se lua in calcul eventualele rasturnari de situatie, pana pe 10 martie.
Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, dorinta de a impaca contrariile, de a rezolva „cu frumosul” incidentele sau ipostazele in care, de multe ori, va fi implicat un frate, o sora, un vecin, un

cunoscut ocazional. Aspect favorabil pentru examene prin capacitatea nativilor de a face o impresie frumoasa, de a convinge sau emotiona juriul, comisia, etc.
Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Luna introduce factorul discordiei in familie. Putine vor fi familiile care vor scapa de parjolul certurilor si ambitiilor absurde. Pe acest teren, deja minat de Marte si amplificat de tranzitul Lunii, va interveni prezenta planetei Venus, care va intra in zodia Berbecului, pe 3 februarie si a carei sedere atipica, indelungata, va da, pana pe 6 iunie iunie, cand va parasi sectorul casei a IV-a (a familiei, a casei, a locuintei, a patrimoniului), accente fulminante.
Opozitia dura Uranus (casa a IV-a)/Jupiter (casa a X-a) va fi supraincarcata prin prezenta pentru una si, respectiv, patru luni de acum in colo, a celor doua planete personale care vor pune intr-o ecuatie greu de rezolvat, interesele de familie, cele materiale cu pozitia sociala, meseria si functia.
Din 3 februarie, Luna, mult mai temperata, va colabora cu Mercur aflat in Capricorn, in vederea analizei situatiei fiecarui nativ, cu calm si rabdare.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI