Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Capricorn 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, probleme de imagine si comunicare vor fi destul de bine conduse de catre nativi, in functie de scopul propus, spre succes. In preajma zilei de 29 octombrie, este posibil ca, anumite persoane sa treaca prin „dusurile scotiene” ale unor masuri oficiale sau ale unor circumstante care vizeaza casa si patrimoniul lor si al familiei lor.
Situatia se va repune, mai nuantat, dupa 4 noiembrie. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), sectorul fostilor dar si al actualilor prieteni este incarcat de resentimente, de rabufniri, de revolte pe fondul unor initiative si decizii ale acelora care nu vor fi de loc pe placul Capricornilor.

Mai precis, aproape tot ceea ce vor face acesti cunoscuti, va fi de natura sa-i scoata din sarite sau sa reprezinte o amenintare al adresa lor, a imaginii, a functiei, a persoanei lor.
Luna Noua in Scorpion, din 30 octombrie, va avea instaura o alta realitate, va desfiinta multe dintre relatiile vicioase prelungite pana in prezent si va face loc altora dar, atentie, asta nu inseamna ca noile persoane si noile interese care-i leaga de Capricorni vor fi mai „cuvioase” decat cele recent rupte si desfiintate. Se impune circumspectie si spirit critic, in aceste zile, cu privire lumea din jurul Capricornilor.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, planuri cu bataie lunga nerostite; unii, isi fac singuri curaj, altii incearca sa ia partea buna din actuala lor existenta fierbinte.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, Luna ii va transforma pe nativi in niste persoane lucide, calme, calculate, atente la detalii si deloc impresionabile. De la caz la caz, unii vor deveni extrem de combativi, de-a dreptul niste kamikadze, altii vor elabora strategii de aparare si atac care ar trebui sa se definitiveze pana pe 9 noiembrie a.c.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI