Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 3-9 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2019

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 3-9 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 3-9 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 August 2019. Capricorn 3-9 August 2019

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 3-9 August 2019

Intre 3 şi 4 august după-amiaza. Capricornii vor analiza lucid. pragmatic şi “aplicat” chestiunile de conştiinţă sau de crez personal care se vor pune în acel moment. Uneori, latura organizatorică. administrativă se va lovi de rigiditatea acestor principii la care nu vor şi nu pot să renunţe, între 4 august, după 16:30 şi după-amiaza zilei de 6 august, c chestiune legată de carieră s-ar putea pune discret sau.

invers, o chestiune delicată trebuie rezolvată discret pentru a nu umbri imaginea publică, autoritatea morală sau profesională a unui Capricorn, deşi, atenţie, acest lucru nu e tocmai uşor; în linii mari. ar putea fi vorba de aspectele care au mai fost puse o dată în discuţie ori au ieşit la suprafaţă acum. aproximativ o lună şi jumătate.în rezolvarea lor. chiar dialogul cu cei în stare să rezolve sau să-l ajute pe nativ nu va fi posibil. va fi dificil sau va fi tulburat de situaţii speciale (împrejurări ciudate) care vor împiedica comunicarea firească. Intre 6 august, după ora 18:42′. şi sfârşitul zilei de 8 august, relaţiile cu prietenii pot reveni în punctul critic în care s-au mai găsit o dată. în acest an. doar că. de astă-dată. nemulţumirile celor născuţi , în Capricorn pot fi stârnite de componenta bănească, de un avantaj material ori de un interes personal, care intră în joc. ca miză comună ambelor părţi. între 8 august, după ora 23:35′ şi 9 august, discretă tulburare organică de natură hepato-biliară. arterială lntreaga săptămână, “ostilităţile astrale” între planetele în tranzit prin Rac şi Capricorn nu le vor face viaţa uşoară. Mu faceţi promisiuni şi angajamente care vor sta la baza unei înţelegeri, a unui contract, a oricărui document oficial. Atenţie la norocul. mai mult sau mai puţin lesne de sesizat, care s-ar putea ivi.între 8 şi 9 august.în pian material: fiţi abili şi nu lăsaţi să vă scape această şansă.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI