Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Capricorn 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, unele persoane pot simti unele neplaceri organice fara a fi vorba de o boala in sine. Suferintele de moment care se pot produce in acest rastimp pot privi circulatia arteriala si venoasa, probleme osoase si musculare ale picioarelor. Trecatoare furtuni colegiale la locul de munca.
Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), relatiile conjugale, cu partenerii de afaceri, cu asociatii , cu colaboratorii vor avea o evolutie deranjanta. Armonia nu se poate restabili, fiecare spune si actioneaza cum il taie capul sau cum ii dicteaza interesul.

Nu este indicat sa se alimenteze aceste efecte ale predispozitiei astrale de moment. Evitati discutiile pe teme importante pentru a nu coroda o chestiune importanta cu argumente care impiedica buna ei derulare sau o solutionare inteleapta si favorabila tuturor.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), ipoteza unor avantaje sau castiguri este puternic motivata astral de faza Lunii Noi in casa a VIII-a a beneficiilor care provin de la altii sau prin intermediul unor persoane si institutii care servesc interesul unui Capricorn.
Se pot finaliza acte care consfintesc un transfer de bani, de bunuri sau de castiguri provenind din actiuni, procente s.a.m.d. dar exista si latura – surpriza care indica un posibil castig nepremeditat, ivit brusc, pe fondul unor evenimente care schimba fundamental datele nativului fata de un potential castig la care, in prezent, acesta nu se asteapta.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, cele patru planete care tranziteaza zodia de Pamant a Fecioarei, ii vor ajuta pe directia stabilizarii intr-o meserie sau a progresului intr-o profesie prin schimbarea locului de viata si munca (mai ales a celui din tara din care provin), prin transferuri, stramutari, burse si calatorii de initiere, stagii de specializare „departe de casa”.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI