Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 5-11 Iunie 2021

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2021

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 5-11 Iunie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 5-11 Iunie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Iunie 2021. Capricorn 5-11 Iunie 2021

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 5-11 Iunie 2021

intre 5 și 6 iunie, dimineața, stări de spirit modificate de asperitățile din viața de familie ori de evenimentele minore dar frecvente care se petrec în gospodărie și care îl pun pe câte un nativ să-și întrerupă programul de viață și de lucru obișnuit pentru a interveni în remedierea acelor neajunsuri. între 6 iunie, după ora 08:4?, și seara zilei de 8 iunie, stabilitate emoțională, chef de a mânca lucruri bune, de a petrece în chip armonios dar nu agitat sau zgomotos timpul liber, nevoie de relaxare, de satisfacție a gusturilor prin plăceri rafinate.

între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, sănătatea va fi influențată de impactul pe care îl vor avea asupra nativilor energiile declanșate de fenomenul Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie, însoțite de o eclipsă de Soare, care ar putea instaura, de la caz la caz, și, firește, în funcție de vârstă și de tablou clinic, stări organice fluctuante, instabilitate în gânduri, vigoare fizică lipsită de constanță, oboseală rapidă dar și recuperări rapide. Atenție la felul în care vorbiți, ca formă și conținut, la locul de muncă, în public sau la un examen pentru că, întregul context astral nu este favorabil oralității: neatenție la detalii, superficialitate, nesiguranță, lapsusuri, erori de pronunție, ș. a. m. d. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, blândețe și amabilitate în relațiile parteneriale, incapacitatea sau teama de a aborda curajos o temă dificilă ori de a avea o reacție promptă și categorică. în după- amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și, până pe 29 iulie, se va plasa în sectorul intereselor materiale sau patrimoniale declanșând, acolo unde se vor justifica și întruni condițiile, conflicte majore, sonore, intense și greu de conciliat (luptă pe avere) sau ipostaze financiare/fiscale blocante (poprire, sechestru, executare silită).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI