Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Capricorn 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Semnul natal al Capricornilor este ocupat în perioada 6 – 12 februarie de trei planete (Pluton, Venus – Micul Benefic și Mercur) iar în perioada 6 -7 februarie (până la ora 8 dimineața), de Lună. Așa se face că, zodia lor, fiind intens solicitată, le va induce un ritm alert de viață, cu tot felul de evenimente care se

succed, uneori obositor pentru ei care, fiind mai raționali și mai metodici, nu agreează acest timp de existență, în permanență în prim-plan, gata oricând de reacție sau de replică.
În acest răstimp, se vor simți obosiți și vor încerca, pentru a se proteja, să elimine sau să respingă o serie de solicitări. Nu le vor putea ignora pe toate așa încât, cel puțin pe 6 februarie, vor fi obligați să fie organizați, să nu se piardă în detalii pentru a nu fi mereu în întârziere. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11), Capricornii pot avea o surpriză legată de bani. Este mai greu de spus dacă aceasta va fi una plăcută sau nu, pentru că, în această perioadă se va produce Luna Plină în Vărsător. Să spunem că, nu se va întâmpla nimic concret; există, în schimb, șansa de a găsi o soluție, o idee salvatoare pe această temă. Între 9 și 11 februarie (ora 12), una dintre dorințele care îi animă este să se împace cu toată lumea, să nu mai fie în contradicție cu nimeni, să nu mai aibă parte de adversități din partea nimănui. Atitudinea lor înțelegătoare, cooperantă, concesivă va fi bine primită și va crea efectele scontate, multe dintre animozitățile stârnite din fleacuri și ambiții nemotivate ale lor sau ale celorlalți, se vor stinge de la sine, curățind, astfel, relațiile cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali de aceste „impurități.
Între 11 și 12 februarie, unii Capricorni se pot enerva sau îngrijora la auzul unei măsuri oficiale care a fost sau care urmează să fie luată și care i-ar putea afecta pe unii dintre membrii familiei lor (mai ales pe părinți) ori le poate greva venitul și/sau patrimoniul personal.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI