Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Capricorn 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 8-14 August 2015

Traseul lui Jupiter va pune, de multe ori, din 11 august a.c. pana in septembrie 2016, in prim-planul existentei Capricornilor, aspectele de viata legate de semnificatia casei a IX-a ocupate de zodia Fecioarei.
Este vorba de o dezvoltare a nativilor intr-un plan al constiintei superioare, al afirmarii prin intermediul unor preocupari, meserii si profesii care privesc domenii de activitate din sfera juridica, administrativa, economica sau medicala (igiena, alimentatie, dieta, terapii, proceduri etc.).
Cei care deja se afla integrati in astfel de directii profesionale vor fi avantajati. Cei tineri care se afla in faza „optiunii fundamentale” – meseria, sau cei nehotarati ori nemultumiti de ceea ce au facut pana acum se pot hotari sa-si schimbe meseria. Pentru asta, e nevoie de studiu, de un proces de invatare.
O alta nota caracteristica a acestui tranzit este daruirea, harnicia, metoda si rabdarea in studiul ce presupune perfectionare intr-o meserie, rafinare a mijloacelor de expresie ori obtinerea unor rezultate de exceptie ce atrag nu doar admiratia celor din jur ci si consolidarea autoritatii in domeniul respectiv.

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 august le poate aduce acestor nativi mici placeri legate de simturi (8 august), controale medicale, consultari ale unor specialisti cu privire la o afectiune mai veche (9 si 10 august), relatii parteneriale crispate sau sub semnul suspiciunii si reticentei (11 si 12 august) si evenimente ce tin de bani, bunuri, avere, patrimoniu detinut sau obtinut prin acte filantropice, mosteniri ori prin gesturi oficiale (premii, recompense, acte de mecenat, sponsorizare) pe 13 si 14 august.
Pentru unii, in functie de logica vietii si activitatii lor, intre 8 si 11 august pot iesi la iveala nereguli financiare sau cu consecinte in plan material.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI