Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA: Eclipsa de soare

Postat de Urania Horoscop On 9 - March - 2016

Horoscop URANIA: Eclipsa de soare aduce revolte și agitație | Care sunt zodiile cele mai afectat

Horoscop URANIA: Eclipsa de Soare

Azi pe 9 martie 2016, va avea loc o eclipsă totală de soare în zodia Peşti, care va fi vizibilă din Svalbard şi Insulele Feroe. Chiar dacă de pe teritoriul ţării noastre eclipsa nu va fi vizibilă, trebuie să ştim că fiecare dintre noi va resimţi efectele acestui fenomen din punct de vedere astrologic.
Evenimentele care vor avea loc în anul 2016 se vor petrece pe coordonatele esențiale, ale aceleiași aceiași determinări astrale care s-a alcătuit cu doi ani în urmă. Pluton și Uranus au format aspecte critice pe care le-au reluat la alte grade, repetând, menținând, amplificând și aprofundând multe dintre efectele pe care le-au provocat.

Lor li s-au adăugat, în acest răstimp, și alte planete care au contribuit, pe perioade mai scurte sau mai lungi, la realizarea unor combinații astrale despre care am vorbit, la vremea lor și pe care cu toții le-am simțit ca fiind motorul atâtor decizii și reacții care au stat la baza evenimentelor din trecut. Aceste „impregnări” astrale nu se pot risipi repede, mai ales că unele planete nu au părăsit zodiile în care se află în tranzit, de mai mulți ani.
De aceea, ele continuă să opereze asupra destinelor noastre sau asupra unor largi categorii (colectivități, popoare, relații internaționale, domenii de activitate) iar determinările lor continuă să fie active în anul care a început.
În 2016 vor fi cinci eclipse: două de Soare și
trei de Lună după cum urmează:

9 martie, ora 03:54′, eclipsă totală de Soare, conjuncție Soare/Lună la 18°55′ Pești
23 martie, ora 2:00′, eclipsă de Lună, opoziție Soare/Lună pe direcția Berbec/Balanță la 03°17′
18 august, ora 12:26′ (ora de vară a României), eclipsă de Lună, conjuncție Soare/Lună la 25° 51’Leu
1 septembrie, ora 12:03′ (ora de vară a României),eclipsă de Soare inelară, Soare conjuncție Lună la 09°:21′ Fecioară
16 septembrie, ora 22:05′ (ora de vară a României), eclipsă de Lună, Soare opoziție Lună, pe direcția Fecioară/Pești la 24°:19′
Plină de semnificații, eclipsa din 9 martie se alcătuiește la 18°:55′ Pești, în opoziție, la grad aproape perfect, cu Jupiter la 18°:13′ Fecioară. În timp ce semnul Peștilor este ocupat de Soare și Lună, Mercur, Neptun, Kiron și Nodul Sud al Lunii care formează cuadraturi strânse cu Pluton, la rândul lui, Pluton va fi în cuadratură cu Jupiter.
Aceste vibrații astrale vor răscoli talazurile sufletești ale maselor, convingerile lor religioase, credințele într-o serie de valori morale sau reprezentări superioare despre lume și viață care se vor afla, deodată, în fața unor reglementări instituționale sau măsuri administrative care îi vor leza în crezul lor.

Revoltele se vor putea manifesta, cu aproximativ 12-14 zile înainte și după momentul din 9 martie, în plan colectiv sau individual, și pot privi un grup restrâns de oameni, un popor, o categorie umană cu largă reprezentare, alcătuită din apartenenții la o religie, la un cult, la un crez cultural ori la o filozofie de viață. În egală măsură, își vor găsi expresia publică o serie de aspirații, reacții și atitudini sau opinii pentru a căror rezolvare e nevoie de timp îndelungat nu doar de câteva luni sau un an.
Ca orice eclipsă de Soare puternică, și cea din 9 martie, asemeni celei din 1 septembrie, privește și soarta ori șansa și neșansa unor lideri indiferent de expresie politică sau loc geografic.
Care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsă

Horoscop URANIA Rac
Relații sentimentale, relațiile cu copii sau cu propriul suflet vor ocupa un loc important. Din luna mai, aceste trăiri se vor încărca de stres, negativism, îndoială, nemulțumire sau dezamăgire. Eclipsa de Soare din 9 martie le poate permite unora o transforme personală modestă altora, însă, ea le va permite salturi de conștiință spectaculoase. Sunt de ascultat avertismentele lansate de eclipsa din 1 septembrie într-un plan al comunicării.

Horoscop URANIA Balanță
Până pe 9 septembrie multe aspecte de viață sunt trăite difuz, mocnit, „înfundat”, fără rezonanță, fără efect, în ciuda multor eforturi de a rupe acest văl de incertitudine sau imprecizie. După 9 septembrie, situația se schimbă în favoarea lor. Segmentul banilor va fi pus la încercare întregul an. Atenție în luna martie, când, cele două eclipse, mai ales cea din 9 martie, pot scoate la iveală aspectele șubrede cu privire la sănătate.

Horoscop URANIA Săgetător
An al contrastelor, al contradicțiilor, al gesturilor de forță sau al deciziilor luate prin „forța împrejurărilor”. Atenție la efectele, la sugestiile și la impulsurile eclipsei de Soare din 9 martie (rol karmic) și ale celei din 1 septembrie, care vor așeza pe termen mediu, viitoarele probleme ce stau în calea lor. Întregul an stă sub semnul riscului de a se îmbolnăvi singuri prin stres, neliniște, spaime, supărări, conflicte care-i macină.

Horoscop URANIA Vărsător
Funcțiile, puterea, notorietatea, succesul sunt șubrezite întregul an. La începutul luni august dispare influența lui Marte dar rămâne activă, într-un alt registru și cu alte forme de manifestare, Luna Neagră. Risc de pierdere de imagine și de acuzații. Unii vor alege lupta care va fi crâncenă. Ochii pe bani în perioada eclipselor de Soare din 9 martie și 1 septembrie, ambele pe axa veniturilor bănești și a câștigurilor materiale!

Horoscop URANIA Pești
Alianțele, căsătoriile, divorțurile, partajele, contractele, procesele, negocierile, parteneriale comerciale vor fi o realitate până pe 9 septembrie. Nu vor fi ușor de controlat dar nici imposibil de realizat, mai ales în preajma celor două eclipse din 9 martie și 1 septembrie, zile memorabile pentru evoluția lor. Din 9 septembrie, axa banilor devine atât de activă în fiecare clipă a vieții lor, de parcă toți Peștii ar fi bancheri sau brokeri.

1 Comentriu to “Horoscop URANIA: Eclipsa de soare”

  1. doinita hermina says:

    Buna seara..!..
    Sunt Balanta si adevarat, scîrțîi cu sanatate de1luna ( nu pot merge ), nici cu banii nu stau bine..Sper sa vina o perioadă mai buna..!
    Ma pune pe gînduri si viitorul care va aduce schimbari in mentalitatea si valorile morale ale oamenilor..sper sa fie liniste-pace
    MULTUMESC FRUMOS

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI