Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Fecioara 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, preocupari de ameliorare a unei situatii financiare. Din 7 octombrie Mercur, o planeta care isi exercita virtutile in mod fericit in privinta castigurilor si speculatiilor, va intra in Balanta, in sectorul casei a II-a a banilor castigati din efort propriu si va contribui, alaturi de Jupiter, la instaurarea normalitatii in privinta platilor si incasarilor.
Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, mecanismul astral nu-i va avantaja pe cei nascuti in Fecioara pentru ca le va induce chef de cearta cu tot felul de persoane mai putin importante in economia relatiilor personale. Mai bine zis, isi vor pune mintea cu cine nu trebuie, fapt de pe urma caruia nu vor avea de castigat, ba mai mult, isi vor pierde timpul si energia cu dispute sterile cu persoane sub nivelul lor.

Nici drumurile nu stau sub un auspiciu mai bun; indicat ar fi, sa le amane. Daca totusi se va porni la drum, e nevoie de atentie sporita si distributiva: micile detalii pot provoca marile necazuri. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, unele persoane ar putea incerca sa faca ordine in relatiile de familie.
Dar, pentru ca sperantele de reusita vor fi slabe, mai bine si-ar indrepta atentia spre relatiile sentimentale sau spre relatiile cu copiii. Sfarsitul zilei de 6 octombrie si inceputul zilei de 7 octombrie ii va pune in fata unei ipostaze astrale speciale: o dubla cuadratura, la grad perfect, „in pereche”, alcatuita de Jupiter (6° Balanta) si Soare (14° Balanta) cu Marte (6° Capricorn) si Pluton (14° Capricorn), pe directia caselor II/V.
Fundamental, contextul este delicat; practic, el poate constitui o provocare utila. De exemplu, sa sacrifice niste placeri sau niste capricii pentru a se dedica unui proiect menit sa le aduca un venit pe termen scurt, un efort financiar rezolvat prin valorificarea unei calitati personale.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI