Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Aprilie 2021

Postat de Urania Horoscop On 9 - April - 2021

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Aprilie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 10-16 Aprilie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Aprilie 2021. Fecioara 10-16 Aprilie 2021

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 10-16 Aprilie 2021

In dimineața zilei de 10 aprilie, posibilă ipostază comodă în relațiile parteneriale care poate alimenta speranța că lucrurile vor merge mai bine. între 10 aprilie, după ora 9:11, și seara zilei de 12 aprilie, un conflict poate izbucni din senin, între nativi și una sau mai multe rude ori persoane cu care trebuie să împartă un patrimoniu, o moștenire, niște dividende. Situația pare să se intensifice chiar și în absența unor argumente logice, justificate moral, material sau juridic, doar pe fondul “inflamării” astrale din preajma zilei de 12 aprilie, când, la ora 5:30, se va produce Luna Nouă în Berbec. în acest context încărcat de subiectivism, nativilor le va fi imposibil să găsească o soluție de împăcare sau o rezolvare rezonabilă.

Subiectivismul, egoismul, exagerarea până la absurd a unei (unor) pretenții vor transforma întâlnirea Fecioarelor cu adversarii lor într-o dispută fără sfârșit care s-ar putea prelungi până în 2022. între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, universul convingerilor interioare va cunoaște un respira. Fecioarele vor face efortul să rămână lucide, cerebrale, stabile în emoții din frica de a nu face pași greșiți. Această tendință va fi preluată, din seara zilei de 14 aprilie, de către planeta Venus, care va intra în zodia Taurului și se va plasa în casa conștiinței, a investițiilor de încredere și a progresului profesional. Până pe 9 mai a.c., nativii se vor putea lămuri cu privire la oameni, proiecte, evenimente, idei și inițiative. între 15 aprilie, după ora 9:35, și 16 aprilie, unii vor fi obligați să participe la ședințe, la întruniri, la sesiuni de comunicări, la dezbateri, interviuri și conferințe de presă. Vor fi în vervă, vor fi mereu “pe fază” cu un răspuns adecvat sau cu o reacție inspirată în situațiile delicate, se vor strecura abil printre provocări și vor ieși învingători sau măcar onorabil.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI