Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Fecioara 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Semn zodiacal incarcat prin tranzitul celor trei planete personale Venus, Marte, Jupiter, precum si prin intrarea, pe 10 octombrie, a Nodului Nord al Lunii (Sensul vietii) prin semnul lor natal, eveniment care are darul de a incheia toate directiile de evolutie personala afirmate in ultimii 18/19 ani (un ciclu al Nodurilor dureaza 18 ani, 7 luni si 9 zile).
Asadar, acesti nativi pot estima ce s-a petrecut in acest rastimp pentru a-si da seama unde se vor petrece modificarile esentiale in viata lor, pana pe 28 aprilie 2017.
Daca Sensul Vietii priveste evolutia lor ca persoana, Nodul Sud al Lunii, care va intra in aceiasi zi, in casa a VII-a, le va greva relatiile parteneriale, contractele si rivalii, procesele ori disputele. Aici se vor manifesta o serie de incercari menite sa-i maturizeze pe cei tineri sau sa-i indrepte pe cei maturi.

Intre 10 si 11 octombrie dimineata nativii vor simti ca sunt in centrul atentiei, ca sunt solicitati, drept care si ei vor raspunde pe masura, implicandu-se in evenimentele din jurul lor.
Intre 11 octombrie dimineata si 13 octombrie, banii vor fi una dintre preocuparile lor asidue. Se pot instala noi relatii de munca sau de obtinere a veniturilor care introduc o schimbare in sistemul de incasari sau in volumul acestora.
Pentru unii doar ziua de 12 octombrie se poate asocia cu un „soc” financiar. Pe 16/17 octombrie se pot manifesta conflicte pe aceasta tema manifesta la nivelul schimburilor de cuvinte provenind de la informatii care scot din sarite.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata, Fecioarele sunt iritate, puse de critica, pe sarcasm. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie si in urmatoarele doua zile, atentia lor se va concentra pe chestiunile oficiale, juridice, legale ale familiei.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI