Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 11-17 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - July - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 11-17 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 11-17 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Iulie 2015. Fecioara 11-17 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 11-17 Iulie 2015

În ziua de 11 iulie Fecioarele pot avea spor în a-și face ordine la propriu – în documente, dosare, materiale de lucru – sau, la figurat – în idei, convingeri, opinii.
Este o zi a treburilor administrative, a preocupărilor terre- à –terre sau o zi dedicată prin profil astral aspectelor de viață care țin de logică, rațiune, ordine, disciplină, metodă. Între 12 și 14 iulie dimineața Luna în tranzit prin casa lor a X-a le poate aduce succes într-o direcție pe care o susțin, le poate aduce admirație. Ei pot fi convingători, provocând adepți sau susținători într-o cauză. Între 14 iulie după-amiaza și 16 iulie seara profilul astrologic e mai încărcat. Depinde de vârstă, meserie, educație și loc în societate, felul în care fiecare nativ va trece prin acest vârtej astral dar, indiferent de impactul minor sau major al acestui context, el se explică și se manifestă într-o directă legătură cu relațiile personale ale nativilor cu un grup de prieteni, cunoscuți sau apropiați pe bază de idei comune, scopuri pe care le slujesc împreună sau afinități ce justifică comunitatea lor. De la aceștia vin mesaje explicite de constrângere, poziții radicale, atitudini neconciliante, toate menite să-l forțeze pe nativ să cedeze și să li se subordoneze.

Fecioara însă poate decide să se despartă de acel grup (ori numai de un individ) pentru a acționa după propriul interes sau crez. Luna Nouă își va pune amprenta pe acest sector astral introducând un element de noutate și va susține un „alt fel” de a acționa, o modificare, o schimbare. Reverberațiile acestui context astral pot tulbura apele în plan sentimental sau pot aduce însingurare și înstrăinare afectivă. Ziua de 17 iulie poate intensifica un fel benefic, dar discret, de a acționa al perechii Jupiter/Venus.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI