Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Fecioara 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Ecourile consecintelor in plan familial provocate de faza Lunii Noi, din 11 decembrie, continua sa se manifeste pe 12 decembrie, pana dimineata la ora 9, cand Luna va intra in Capricorn si va determina alte mecanisme comportamentale legate de relatia cu copiii, cu persoanele dragi.
Framantarile prin care au trecut in ultimele zile nu dispar, ele sunt poate mai bine tinute sub control sau

sunt contracarate de prioritatile cotidiene. Secventele tensionate din acest sector se vor reedita pe 15 decembrie, cand Fecioarele vor avea tendinta sa ia totul ca pe un atac la persoana sau, pe 18 decembrie, cand aceste conflicte de familie vor privi „Sensul Vietii” (Nodul Nord al Lunii) sau „Pedeapsa in Viata” (Nodul Sud al Lunii), avand un rost major in existenta lor actuala.
Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), ei isi propun sa aiba discutii serioase cu copiii sau cu partenerul de suflet. Analizeaza, dau verdicte, propun solutii rezonabile; totul cu metoda si rabdare de contabil care nu se emotioneaza in fata realitatii si care aplica norme si reguli. Unora li va reprosa ca sunt cam „uscati sufleteste”.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (ora 20), nativii pot avea idei interesante intr-un context legat de munca. In planul sanatatii, fiziologia lor va functiona in salturi.
Pe 17 si 18 decembrie, Fecioarele pot ajunge la concluzia ca au exagerat cu aceasta atitudine cerebrala si, fara a renunta sa se poarte ca niste fiinte rezonabile, vor dialoga cu mai multa suplete, vor asculta cu real interes punctul altora de vedere, vor tine cont de situatia particulara a partenerului de viata sau de afaceri, ba chiar, vor fi in stare sa-si calce pe inima, daca aceia reusesc sa-i impresioneze. O slabiciune de moment care le poate fi utila pe mai multe planuri. Primul ar fi aplanarea ostilitatilor relationale.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI