Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Fecioara 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se ridica noi blocaje in calea unui proiect care depinde de bunavointa cuiva (persoana, institutie). Surprize in derularea unor litigii care privesc un partaj sau iesirea din indiviziune.
Din 12 noiembrie, Mercur va tranzita casa a IV-a, patronand disputele de familie pe chestiuni de morala, de educatie, de traditie sau de legalitate iar Venus isi va incepe tranzitul prin casa a V-a, aducand un spor de luciditate in relatiile sentimentale tulburate de furtuna din viata lor.
In ziua de 12 noiembrie, cand s-ar putea pune problema solutionari unui conflict sau a repunerii unei situatii pe baze legale, normale si corecte, tesatura de intrigi si minciuni va fi greu de anihilat iar lipsa de rabdare, de diplomatie sau de metoda a nativilor ar putea complica situatia.

Unii pot fi atacati in particular sau in public de persoane straine sau cu care, aparent, nu au nimic in comun. Acestia ar trebui sa ia in calcul interesele unei persoane sau ale unui grup de interese care nu se „arata la fata” si care lucreaza prin interpusi.
Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), semne discrete de reechilibrare interioara: Fecioarele vor fi mai stabile in dorinte, mai logice in ceea ce fac, mai justificate in afirmatiile rostite si mai motivate in privinta unor planuri personale de viata, in care formarea si perfectionarea profesionala joaca un rol important, indiferent de varsta si nivelul de performanta a nativului.
Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane se pot afla in prim-planul vietii publice iar cei tineri se pot face remarcati. Contextul astral general mai indica dispute sonore riscante pentru imaginea personala.
Pe 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, nativii se vor simti singuri si stingheri in lumea lor de ganduri, sentimente si amintiri, provocate de consecintele unor decizii care, departe de a le fi oferit linistea mult dorita, le amplifica acum, regretele si nostalgia.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI