Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 12 - May - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 14-20 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Mai 2016. Fecioara 14-20 Mai 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 14-20 Mai 2016

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), se pot consuma mici gesturi cu valoare personala menite sa echilibreze organismul. Poate fi vorba de o terapie, de un tratament, de o procedura medicala, cosmetica sau de recuperare ori tehnici de meditatie pentru calmarea psihicului si armonizarea spiritului. Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), se contureaza o efervescenta personala: Fecioarele sunt preocupate (obsedate chiar!) de propria lor persoana. Vor sa rezolve repede tot ceea ce ii priveste, vor sa transeze o serie de conflicte sau relatii anapoda care stau in calea lor, vor sa faca ordine in familie.

In aceasta ultima ipostaza, s-ar putea sa le fie mai greu, nativii intampinand greutati ori de cate ori vor face un gest de impacare sau de mediere intre rude. Doar ca, la un moment dat, viata insasi, prin reflexele ei legale, ii va aduce pe aceia in situatia de a ceda, de a accepta si de a-i asculta pe cei nascuti in Fecioara care au, cu adevarat, o solutie pentru ei. Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, bani, bunuri, plasamente, griji, necazuri, posibile schimbari de situatie care survin, de la o clipa la alta, fara sa permita o rezolvare reala ci doar sa complice contextul ori sa-l faca si mai greu de suportat. Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna, desi le va tranzita casa a III-a a comunicarii, nu va fi deloc aliatul lor. Dimpotriva, va functiona ca un agent de subminare sau diversiune, subrezindu-i pe nativi in toate manifestarile lor. Nu toata lumea apartinand acestei zodii va fi vizata de acest tranzit, dar pentru cei activi, aflati in prim-planul vietii publice, se contureaza un adevarat razboi al convingerilor personale care intra in contradictie cu un curent general de opinii, de interesele unor persoane sau grupuri, de strategia care functioneaza in mediul in care isi exercita profesia sau care contravin idealurilor si scopurilor lor majore de viata. Drumurile trebuie evitate. Din 20 mai, Soarele va intra in casa ridicarii in rang si a valorificarii superioare a meseriei si le va aduce sprijinul astral atat de necesar lor, acum.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI